Konec Ljubosumja z Integracijo Moči Duše

Soul IntegrationPosamezniki, ki ne občutijo, da potrebujejo narediti spremembe v svojih življenjih so lahko zelo ljubosumni in sovražni. Dovolj čudno, posamezniki, ki poskušajo narediti spremembe bodo zelo verjetno imeli iste probleme. Takoj, ko zaznate pomankljivost ali prednost v primerjavi z nekom drugim, pride ljubosumje. Mogoče še bolj zanimivo, ljudje, katerih se najbolj bojite ali jih sovražite, so tisti, na katere ste najbolj ljubostumni.

Če malo pomislite, boste spoznali, da se bojite ali sovražite posameznike, kateri izgledajo, kot da imajo več moči nad vašim življenjem kot vi. To lahko vključuje šefa, kljubovalnega družinskega člana in celo člane drugih družbenih skupin, katerim pripadate. Zato so čustva strahu in sovraštva pravzaprav osnovana na ljubosumju.

Na srečo, ljubosumje ni nemogoče premagati. Korenina vseh ljubosumnosti korenini v nečem, kar prepoznate, da manjka v vas. Ker vas integracija moči duše vrne v popolno obliko bo doseganje celostnosti prav tako izkoreninilo ljubosumje in sovraštvo. Ko se udeležite delavnic Rowland-a Barkley-a Integracija Moči Duše, boste presenečeni nad tem, kako so drugi v vašem življenju, kar naenkrat postali manj nevarni in “sovražni”. To bo pravzaprav služilo kot ogledalo vaše lastne na novo najdene osebnostne združitve in duhovnega zdravja.

Vloga Ljubosumja pri Kreaciji Demonov

Ganesh ExorcismKot verjetno veste, večina ljudi pogreša dele duše in trpi od posledic na vseh področjih svojega življenja. Ko razvijete jezo in sovraštvo proti njim, bodo to zelo verjetno izmenjali na osnovi področij polnosti, ki jo še vedno imate. V mnogih primerih ta celotni proces prinaša označbe “zla”, kot tudi mnoge druge besede, ki se v bistvu nanašajo spet nazaj na strah pred nekom drugim, ki ima več moči. Za večino, bo končanje konflikta povzročilo eno ali oboje od stvari, odtakanje “zlih” elementov vaše duše stran, ali predajanje svoje moči nekomu drugem.

Skoraj v vseh primerih, če berete literaturo na temo osvobajanja od demonov, boste kmalu prepoznali več vlog ljubosumja. Ponavadi eksorcist zagovarja zahtevo po večji avtoriteti in potem poišče kako vzeti moč stran od demona. Če bo demon resnično premagan, potrebuje eksorcist uspešno vrniti določen nivo “nadzora”, ali delec duše posamezniku, ki je “obseden”. Kot verjetno že veste, ta celotna zmešnjava metod pogosto neuspe, zaradi premajhnega razumevanja tega, kaj se resnično dogaja.

Ko delate z Rowland-om Barkley-em bo proces vračanja in integriranja delčkov vaše duše počistil “demone” in jih držal stran dokler ne izkusite novih negostoljubnih delčkov duše. Na srečo vas bo Rowland prav tako oskrbel s potrebnimi orodji za preprečitev novih zlomov, kot tudi kako popraviti katerekoli nove, ki se mogoče pojavijo. Danes imate priložnost za celostnost in zdravje, kar ni bilo dostopno tisoče let. Ne potrebujete trpeti od mučnih, kaj šele milih oblik “obsedenosti”, ko so Rowland-ove delavnice tako prijetne in učinkovite.

Uporaba Ljubosumnosti, kot Pozitivne Sile v Svetu

Energetic LiberationKo enkrat prepoznate ljubosumje, strah in celo obsedenost, kot zrcala tistega, kar manjka v vašem lastnem življenju, lahko pričnete popravljati problem. Ponavadi ne boste prepoznali “pomanjkanje”, če tega aspekta originalno nimate, kot del vaše lastne popolne duše. V večini primerov ste mogoče “dali stran” ta del sebe nekomu drugemu, v tem ali katerem prejšnjem življenju. Imeti enako moč, kot jo ima nekdo drug je tako preprosto, kot je vzetje nazaj, kar je bilo izvorno vaše. Ker ti elementi vas ne pripadajo nekomu drugemu, jih lahko vzamete nazaj, brez da bi storili kakršnokoli škodo. Rowland se ponavadi pogaja v vašem imenu glede vrnitve vaših delčkov duše in prav tako opravi sporazume z vami, da zagotovi, da se ti aspekti vaše esence ne bodo več odrobili stran.

Ko si povrnete celostnost, se bodo življenja drugih izboljšala, saj niso več zasenčena z energijami, ki so jim tuje. Ko ste aktivni z Rowland-om boste cenili njegovo sposobnost priskrbljenja varnega, podpornega okolja za vaše zdravljenje. Ne glede na to koliko ljubosumja in sovraštva imate znotraj lahko zdravite svet z njim, na način o katerem še nikoli niste sanjali, kot o možnem. V bistvu, boste mogoče celo ugotovili, da so vaši najslabši aspekti tisti, ki so najbolj primerni za zdravljenje drugih. Vse kar boste potrebovali narediti je postati vi v celoti, zato da naredite svet popoln prostor.

Copyright © 2009 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore