Zdravljenje skupinskega mišljenja in pretirano sočutje pri Čiščenju Implantov

Čeprav je pomembno živeti znotraj določenih pravil družbe, so časi, ko lahko soudeležba v skupini ljudi vpliva na vašo sposobnost napravljanja izbir kot posameznika. Na podoben način, če se vživljate v čustva dugih, lahko občutite, da je nemogoče biti svoboden od bolečine in trpljenja, ki jih doživite z drugimi. Čeprav mogoče izgledajo ti dve situaciji kot zelo različni, so lahko obe povzročeni zaradi implantov. V vašo korist je, da so te tuje omejitve in odtisi na vaši energiji odstranjena kolikor hitro je to mogoče. Terapija Čiščenja Implantov z Rowland-om Barkley-em vam lahko pomaga, da dosežete ta cilj. 

Zaščita samega sebe pred množično histerijo s terapijo Čiščenja Implantov

Rowland DoubledrumMogoče ste že slišali za situacije, ko ena oseba kriči “ogenj” in vsi okrog nje poskušajo zbežati stran, kolikor hitro je mogoče. Medtem, ko poskušajo pobegniti, lahko celo običajno vljudni ljudje porivajo, brcajo in povzročajo raznorazno škodo komurkoli, ki jim pride na pot. Na podoben način lahko semena implantov znotraj posameznika ustvarijo podoben vpliv na človeško zavest. Na žalost ni vedno enostavno prepoznati katera oseba nosi implant, ki bo imel takšne usodne posledice. Istočasno lahko Rowland implante varno in zanesljivo pozdravi preden povzročijo problem.  

Večina vas verjetno misli, da so implanti nekaj, česar se je potrebno bati. Ko enkrat prepoznate iz česa so zgrajeni, boste kmalu spoznali, da so bili škodljivi le tedaj, ko ste jih pustili pri miru. Recimo, veliko implantov je nastalo zaradi dogodkov, ki so se zgodili vašim prednikom. Prav tako lahko ugotovite, da resnični dogodek zahteva večjo lestvico združene skupinske aktivnosti. Istočasno je lahko sledeča panika in uničenje povzročilo, da je energija prešla skozi generacije z naporom, da poišče osvoboditev.

Ne glede na vrsto implanta, ki ga nosite, je pomembno, da dobite pomoč pri njegovem odstranjevanju iz vašega sistema. Poleg drugih stvari je zmožnost ohranjanja nadzora nad lastnimi odzivi v skupini zelo pomembno. Ko postanete bolj zavestni in pozorni, vam lahko to pomaga, da najdete konstruktiven način, da opravite s škodljivimi pogledi družbe. Pomislite na situacijo, kjer veste, da je vožnja z vozilom, ki veliko pokuri, škodljiva. Na žalost vas lahko implanti, ki so skreirani iz pritiska, ki ga ustvari pogled, prisilijo da kupite veliko vozilo, katerega si ne morete privoščiti.

To ima lahko ogromne vplive na vse, od zasvojitve z drogo do vojn in kršitev človekovih pravic. Ko delate na čiščenju implantov z Rowland-om boste kmalu odkrili kako zdravljenje implantov izboljšuje vaše življenje kot tudi svet okrog vas. Mogoče boste celo ugotovili, da želite iti skozi poseben trening, zato da pomagate drugim doseči isti cilj.

Živeti kot čustvovalec brez bolečine

Power AnimalDanes mnogo spiritualnih zdravilcev izkuša prenos simptomov od osebe, katero zdravijo. Kot primer, če ima pacient bolečino v zapestju bo sočuten zdravilec kmalu doživel isto bolečino v svojem lastnem zapestju. Medtem, ko je pomembno, da veste ali zdravljenje učinkuje ali ne, je lahko nivo sočustvovanja oboje, oslabljajoč in uničevalen.

V večini primerov vam lahko povejo, da se potrebujete naučiti, kako se primerno zaščititi. Noben zunanji ščit vam na žalost ne bo pomagal, če nekaj znotraj vas sproža bolečino.

Recimo, če ste bili močan zdravilec v preteklosti ste verjetno sprejeli neke vrste implantov, zato da ste obdržali določene skrivnosti. Če izkušate bolečino vsakič, ko uporabljate svoje sposobnosti, je sigurno, da boste verjetno manj željni podati informacije o določenih tehnikah.

Preko let je Rowland Barkley uspešno odstranil več vrst implantov. Ti vklučujejo tiste, ki so se rodili z predniškimi vozli, kot tudi druge, ki so jih povzročili dogodki v tem življenju. Ko družbe rastejo bližje skupaj, ima brez dvoma vsaka oseba več vpliva na širši krog ljudi. Zato je v vašo prednost, da naredite kar lahko, da zagotovite, da je vaš vpliv na človeško zavest tako pozitiven, kot je to le mogoče. Čiščenje implantov je zagotovo pomemben del tega procesa.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore