Uporaba globoke transformacije sence za rešitev vašega problema z drogo 

Inherited PatternsNa nek način je lahko celotni znanstveni model za zasvojenost z drogo čisto nasprotje realnosti, ko potrebujemo opisati razmerje med drogami in človeštvom. Mnoge avtoritete trdijo, da raziskave kažejo, da so droge v bistvu manipulacijsko sredstvo skozi katero oseba vstopi in izstopi z predvidenimi rezultati. Kot primer; če oseba spije določeno količino alkohola bo to zatrlo določene možganske funkcije, kar bo nato vodilo do sprememb v obnašanju. Ta model na žalost posamezniku in družbi odvzame svobodno voljo, kot tudi nekaj najmočnejših rojstnih pravic, ki pridejo z človeškostjo.

Ko delate z Rowland-om Barkley-em se boste osvobodili tega omejujočega modela. Namesto tega, da se obnašajo do vas kot do poškodovanega mehanizma s predvidenim obnašanjem boste izkusili kako je biti edinstvena oseba, ki je zapolnjena s umom, dušo in srcem. Te delavnice vam bodo pomagale, da se slečete iz okoliščin, ki so vas vodile v to, da ste verjeli, da je droga vaš vodič ali gospodar. Pričeli boste razumeti, da ste močnejši od zasvojenosti, kot tudi od modela, ki je bil uporabljen, da vas nadzira. Ko delujete z Rowland-ovim modelom boste postali nadzornik vaših izkušenj in s tem vašega življenja.   

Povrnitev moči kot ključ do svobode

Soul IntegrationMnogi ljudje postanejo zasvojeni od drog, teritorijev, intimnosti in mnogih drugih “zasvojenosti”, saj se počutijo šibkejše od tistega od česar so postali sužnji. Mogoče lahko rečemo, da so zasvojenosti uporabljene za poiskus doseganja neke vrste celostnosti o kateri se je naša družba šele začela spraševati. Velikokrat postane osvobajanje od zasvojenosti z drogo kombinacija s integracijo kreativnega jaza v dnevno življenje kot tudi razvijanje pozitivne samozavesti in osebnega obilja. 

Ko delate z Rowland-om boste imeli priložnost doseči veliko več kot začasno svobodo od določene droge. Namesto tega boste izkušali stalne spremembe, ki vam bodo pomagale, da ostajate svobodni od procesa zasvojenosti. Ne glede na to kako ste začeli svoje življenje in ga živeli do sedaj, boste imeli priložnost uresničevanja čudovite prihodnosti. Ko napredujete skozi te zdravilne seanses boste zagotovo našli nove načine izražanja sebe, kot tudi odkrili bolj koristne življenske načine. Ko enkrat snamete okove zasvojenosti boste ugotovili, da je mogoče in tudi boste dosegli vse najboljše stvari v življenju. 

Posledice odvajanja od družbene kulture drog

Major BreakthoughLahko rečemo, da naša celotna družba trpi od skupnih zasvojenosti. Te vključujejo blaginjo, vojno stanje in sisteme izobraževanja, ki za posameznika napravijo navidezno nemogoče, da raziskuje in razvije svojo kreativnost. Mnogokrat oseba opusti nadzor nad svojo usodo, ko prične verjeti, da so instinkti, ki podpirajo življenje in mu dajejo moč “temačni”, neodgovorni ali celo “zlobni”. Ti impulzi, ki so bili nekoč zdravi lahko postanejo “sence” ali temačni prostori znotraj vašega življenja. Istočasno je logičen um zmanipuliran z raznoraznimi obljubami glede zaščite in drugimi “ugodnostmi”, ki jih lahko pridobi z dajanjem moči majhni skupini posameznikov.

Mnogi mehanizmi, ki so uporabljeni za zatiranje kreativnosti v sence ne delujejo in ne bodo, ko se oseba enkrat osvobodi modela zasvojenosti. Ko se enkrat naučite kako vpreči svoje kreativne impulze znotraj zdravega, integriranega in logičnega uma boste prav tako postali svobodni od kulturnih kot tudi od osebnih zasvojenosti. Ker je ta integracija naraven način življenja bo pritegnila tudi druge, da poiščejo enako zdravljenje zase. Zato bo doseganje vaše lastne svobode pomagalo vsem ostalim, da se osvobodijo teh škodlivih mehanizmov nadzora. Ko se proces razvija boste izkušali srečo, ko boste videli ljudi, ki prehajajo skozi njihove lastne zasvojenosti z vojno, uničevanjem okolja in revščino.

Čeprav se sedaj mogoče zanašate na zasvojenosti imate zagotovo občutke glede trenutnega stanja sveta. Kot človeško bitje imate prav tako pravico ustvariti koristen vpliv osnovan na instinktih in nadarjenostih, ki so uporabljeni v kombinaciji z živahno dušo in zdravim umom. Danes imate priložnost, da postanete oseba, katera v resnici ste in tako stopite v življenje obilja in sreče, ki vam omogoča, da to radodarno deliti z drugimi. 

Barkley MetaphysicianPreko večih let je Rowland pomagal mnogim zasvojenim z drogo, kjer so konvencionalni svetovalci neuspeli. Zato, tudi če ste se poskušali osvoboditi svojih zasvojenosti s uporabo drugim metod še to ni pokazatelj, da je vaša situacija brezupna. Zagotovo boste dali prednost sebi in se udeležili delavnice Globoka transformacija sence z Rowland-om.

 

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore