Prevzemite nadzor nad svojim umom s Terapevtskim osvobajanjem energij

Referral Therapy PowerČeprav smo na začetku časa vsi začeli s kristalnimi dušami je veliko stvari pripeljalo omejitve in zmanjšalo človeško zavest. Takšen proces ponavadi ustvari občutke ločenosti, kot tudi pomanjkanje direktnega nadzora nad lastnimi dejanji in mislimi. Pri večini so čustvene travme, zavezujoče zaprisege in družinski uroki služili za hranjenje procesa in pospeševanje degradacije. Rowland Barkley je ustvaril energetske zaloge in tehnike, ki so potrebne, da vam pomagajo povrniti nadzor nad vašim umom in dušo.

Zakaj spustimo nadzor nad našimi umi in dušami

Falling TrainČe ste že kdaj bili v čustveno travmatični situaciji je mogoče, da se bo predvajala v vašem umu še več let brez konca. Vzporedno s tem lahko nadaljujete z vlaganjem energije v premišljevanjem glede soudeležencev te situacije, kot si tudi poskušati predstavljati drugačen razplet. Poleg tega so se lahko deli vaše duše odcepili in zavzeli druga področja in dimenzije. Za te delčke je značilno, da bodo še vedno nosili frekvenco travme in lahko povzročijo motnje pri teh področjih. Skoraj sigurno se bodo odmevi ponovno manifestirali nekje v vašem življenju. 

Te nezdrave energetske školjke na žalost pogosto vztrajajo kljub krogom smrti in ponovnega rojstva. To je pripeljalo do tega, da je človeška zavest postala zapolnjena z raznoraznimi škodljivimi energijami. Ti kaotični delčki so lahko vzrok široke lestvice problemov s katerimi se sooča človeštvo danes. Na srečo, ko boste aktivni na Arhetipsko Energijsko Zdravljenje boste zmožni potegniti vaše lastne energije nazaj v zdravo uskladitev.

Ganesh ExorcismKot se mogoče zavedate imajo tudi mnogi drugi ljudje preteklo zgodovino privzemanja zapriseg služenja bratovščini ali neki avtoritativni figuri. Ne glede na to ali je zaprisega povezana s tem, da ste bili vojak, doktor ali duhovni praktik, se te zaveze ne osvobodijo vedno ob času smrti. Mogoče lahko izkušate razdruženje, kot tudi očitno nezmožnost opravljanja določenih funkcij, ki se vam zdijo znane. Ko se enkrat ovirajoči implanti odstranjeni boste pridobili dostop do vseh teh zmožnosti.

Ko vaša lastna duša povečuje povezave z drugimi in priključuje karmične posledice, tako počnejo to tudi duše vaših družinskih članov. V nekaterih primerih lahko posamezniki izrekajo uroke drug nad drugega, kateri bodo prešli skozi generacije. Čeprav se mogoče ne zavedate teh problemov, se lahko zelo hitro pojavijo v vašem življenju. 

Če ste pogosto prisiljeni, da se soočate z nenadnim ali nepravičnim zastoji v vašem življenju je lahko katerikoli od teh dušnih stvari vzrok vaših problemov. Na srečo je lahko preprečevanje prihodnostnih problemov tako enostavno kot je prehod skozi Arhetipsko Energijsko Zdravljenje z Rowland-om. Poleg drugih stvari bo Rowland zmožen dostopati do vseh dimenzij in informacij, ki so potrebne, zato da vam pomagajo povrniti nazdzor nad vašim umom in dušo. Ko to zdravljenje napreduje boste prav tako izkušali olajšanje od raznoraznih čustvenih problemov. To bo povzročilo, da se boste počutili bolj zdrave in bolj energetske, kot si sploh lahko predstavljate, da je mogoče.

Vaša obveznost, da vzamete nazaj nadzor nad samim sabo

Drum LessonVaša edinstvena duša je prišla v obstoj, zato da upravlja z določenimi energijami. Kadar daste nadzor drugim, prav tako izgubite sposobnost opravljanja dela za katerega ste se rodili. Mogoče lahko rečemo, da je večina primerov slabega upravljanja virov, družbe in financ direkten rezultat tega, da so posamezniki opustili nadzor nad stvarmi za katere so najbolj sposobni, da jih opravljajo.

Ko imate enkrat nadzor nad vašim lastnim umom in zalogami bodo ljudje okrog vas pričeli spoznavati, da lahko dosežejo enake rezultate. Ko se drugi prebudijo in živijo življenja za katera so se rodili se bo celotna človeška zavest začela zdraviti in bo ponovno oživela. Tu so še nekatere druge cenene in medsebojno koristne stvari, ki jih lahko napravite zase in vse ostale. Mogoče boste celo ugotovili, da bo čiščenje vaših lastnih energijskih polj pomagalo zagotoviti, da bodo lahko naslednje generacije v vaši lastni družini živele boljša življenja. 

Implant explosionTako kot vi, ljudje po celem svetu vedo, da nam trenutni nivoji človeškega in okoljskega kaosa narekujejo kruto smrt celotnega človeštva. Medtem, ko je prirojen nagon po preživetju pripomogel k prebuditvi nekaterih, drugi potrebujejo očiščenje uma in duše nadzirujočih implantov, preden lahko zavzamejo svojo resnično vlogo v svetu. Danes imate priložnost, da se vpišete v Rowland Barkley-eve delavnice Arhetipski Energijski Zdravilec in začnete s procesom ustvarjanja koristnih in dolgotrajnih transformacij.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore