Poudarjanje vaše sedanjega jazza s Barkley holografskim zdravljenjem

Timeline ClearingVejetno ste že opazili, da se vaša osebnost nenehno spreminja, a mogoče se vzporedno s tem procesom še vedno oklepate starih lastnosti in skopiranih navad, ki ne odražajo več vaše esence. Z odstranjevanjem in obnavljanjem teh starih lupin lahko močneje zaživite svoj pravi jaz. Če lahko prepoznate razliko med tem kako sedaj deluje vaš računalnih potem, ko ste odstranili raznorazne ostanke, ki so se nakopičili v njem, boste kmalu ugotovili zakaj je holografsko zdravljenje tako pomembno. Podobno kot najdete strokovnjaka za vaš računalnik boste mogoče potrebovali poiskati pomoč pri izvedencu kot je Rowland Barkley, kadar želite delati z lupinami osebnosti.

Kako se tvorijo lupine osebnosti

Purple FlameMed procesom privajanja na novo službo, zakon ali drugo spremembno življenskega stila ste razvili različna vedenja in navade, ki so vam pomagale, da ste bolj učinkovito delovali. To lahko primerjamo s piščančkom, ki se razvija, znotraj jajca. Ko se enkrat navadite na novo stanje pustite “lupino” ali stari vzorec za sabo. Medtem, ko lahko piščanec zapusti svojo lupino, so lahko tiste, ki jih je ustvarila vaša stara osebnost še vedno pritrjene na vašo sedanjo osebnost. Pogostokrat bodo še vedno učinkovale energetsko in zato povzročale raznorazne probleme v vašem življenju.  

Pomislite na situacijo, ko ste zamenjali službo. Čeprav nimate več nadaljnjih vezi z vašimi starimi sodelavci in šefi, nek del vas ni prenehal delati v stari službi. Ko se srečate z vašimi novimi sodelavci ta “stara” osebnostna lupina še vedno moti novo osebnost, katero ste izoblikovali, zato da zadovoljite pogojem vaše nove službe. 

Poleg tega, da povzroča ogromen odtok vaše energije in mentalnih zalog lahko velikokrat ugotovite, da ste zmedeno neorientirani. Na podoben način se mnoge druge stare osebnostne lupine pojavljajo, medtem ko ste doma in celo metem, ko spite. Na žalost, četudi prepoznate, da ste zakoreninjeni v preteklosti, lahko potrebujete terapijo holografskega zdravljenja, da pripeljete osebnost nazaj v spojitev.   

Izklesanje vaše osebnosti s holografskim zdravljenjem

Deep TrancesNa srečo vam bo delavnica holografskega zdravljenja z Rowland-om Barkley-om pomagala obnoviti te stare lupine in izluščiti vašo esenčno osebnost. Ko boste šli skozi proces boste opazili raznorazne koristne spremembe v vašem dnevnem življenju. V glavnem, ko se enkrat lupine vaše osebnosti združijo ali odpravijo boste imeli mnogo manj notranjega odpora na dnevne aktivnosti. Če ste se vedno počutili neodločni ali občutili napor pri sledenju lastnih načrtov boste sigurno cenili utrditvene učinke holografskega zdravljenja.

Holografska terapija vam bo prav tako pomagala razviti in vzdrževati konstruktivna razmerja. Vsaka oseba, ki jo spoznate, zagotovo začuti vašo osebnost kot verjetno tudi njeno čvrstost. Čeprav se bodo nekateri ljudje obnašali do vas na obziren način bodo drugi izkoristili prednost, ki jo bodo videli v zaznani šibkosti. Po drugi strani, kadar pokažete najboljše lastnosti vaše osebnosti na dosleden način, bodo drugi bolj nagnjeni k temu, da se obnašajo do vas pošteno in enakopravno.  

Kot se morda zavedate imajo skupine ljudi prav tako nekaj zapisa od osebnosti. Te skupine lahko pomagajo ustvariti osebnost narodov kot tudi človeško zavest. Na žalost bo poskus nadziranja nekaj osebnostnih lupin iz tega življenja zelo težaven brez holografskega zdravljenja. Na srečo je Rowland povsem zmožen vstopiti v holografske dimenzije, zato da spregovori z vsemi vašimi lupinami osebnosti. To bo ustvarilo pozitiven učinek, kateri bo zavaloval v vašo okolico.  

Global Energy ReferralOdraščanje in prehajanje skozi različne stopnje življenja bo zahtevalo spreminjanje vaše osebnosti. Ker smo telesni organizmi to prav tako pomeni, da lahko vaša vzpenjajoča osebnost nepopolnoma vsrka ali se znebi neuporabnih elementov. Čeprav bodo ti elementi ali lupine še nadaljno odtekali življensko energijo od jedrne osebnosti, vas ne bodo priskrbeli z uporabnimi skopiranimi navadami.   

Na žalost, ne glede kako vztrajno se vaša nova, močnejša osebnost želi pojaviti, lahko ostane skrita in neosredotočena brez pomoči holografske terapije. Danes vam Rowland Barkley ponuja delavnice holografskega zdravljenja, ki vam lahko pomagajo stopiti v vašo resnično in najbolj čudovito osebnost. Čeprav imate vedno občutek, da vas izkoriščajo, vam lahko holografska terapija pomaga stopiti v združeno osebnost, katera bo ustvarila koristne spremembe na vsih področjih vašega življenja.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore