Obnovitev vaših sposobnosti iz preteklih življenj
Rowland Barkley, Avstralija, Maj 1990

Rowland BarkleyObstajajo številni katarzični (očiščevalni) procesi, ki olajšajo težave iz preteklih življenj, vendar pa se pozitivne sposobnosti, asimilirane v preteklih življenjih, redko dobijo nazaj.

Vživljanje v slike iz preteklosti res povzroči olajšanje in »očiščenje« uma. Takšno olajšanje nas osvobodi zanimanja za preteklo identiteto, vendar pa, če ni sedanje telo del metode treninga preteklih sposobnosti in njihovega prenosa v sedanjost, se pretekla moč ne bo prebila skozi.

Velikokrat sem naletel na odpor, da bi se pretekle sposobnosti prenesle v sedanjost. Povzročile bi probleme, kot je strah pred ponovno zlorabo moči, pred odgovornostjo, da bi jih imeli znova ali pred prisego tajnosti ali vdanosti v zvezi s tem, kako moči uporabiti.

Vedno ko se kakšna pretekla sposobnost razkrije, vendar ni stalno na voljo, je to zame več ali manj izguba.. Končno mi je razlog postal jasen: moči preteklosti so normalno asimilirane v stara pravila magičnega treninga ali davno živečih družb. Zaprisežena tajnost, katere namen je bil velikokrat zavarovati etično uporabo moči, omejuje sposobnost na pogoje, ki danes ne obstajajo več in klient ni normalno pripravljen ali sposoben, da prekine stare obveznosti.

Tudi zunaj takšnih omejitev moč normalno pripada po povezavi razmeram, ki jih klient ne potrebuje več v enaki obliki v sedanjem življenju. Velika mentalna moč in vztrajnosti bojevnika, razvita v preteklosti z namenom zaščititi kralja, bi bila v tistem času zelo zaželena sposobnost. Več generacij kasneje v letu 1990 bi bile iste sposobnosti pomembne za poslovanje, vendar jih bo človek zavrnil, ker ne želi fizičnih sposobnosti iz preteklega časa, ki pomenijo biti bojevnik. Z zastrupljenimi puščicami bi ne bilo dobro odpraviti poslovne konkurence.

Napaka, ki se jo je po navadi delalo pri svetovanju o preteklih življenjih, je, da so poskušali prenesti sposobnosti skozi čas iz preteklosti v sedanjost, kar prinaša nezaželene kvalitete, povezane z želenimi sposobnostmi v sedanjost, kamor ne spadajo. Klient zavrne celotno pošiljko, vendar se počuti olajšan, ker je videl korenine kakšnega obstoječega problema, od katerega je sedaj osvobojen, plača za olajšanje, in nadaljuje z domnevo, da če bo očistil dovolj iz preteklosti, bo sedaj bolj sposoben.

Za to obstaja  rešitev. To kar morate storiti je, da nikoli ne prenašate preteklih moči v sedanjost, najti morate »sedanjost« v preteklosti in ta »sedanjost se ni nikoli končala. Poiščite ustvarjalno iskro prejšnjega življenja in si oglejte iz Višjega Jaza ali iz Essenčne stopnje kreacijo prejšnje identitete. To je zunaj časa,  tako je to morda ideja »Boga« te osebnosti.

Iz te stopnje lahko klient izkusi na brezčasni način svojo kreacijo identitet, ki jih je vzpostavil zase. Potem pozdravi to identiteto ali vsaj svoj koncept tega. Stare travme in negativna učenja odpadejo, ko vam postane jasen osnoven namen te identitete in občutite ta namen zunaj časa, ko se še naprej usmerjate na to osebnost.

Stopnje za obnovitev sposobnosti iz preteklih življenj
Holografsko zdravljenje s časovno črto

Prva stopnja, Holografskega zdravljenja s časovno črto je podoživljanje glavne travme tega življenja in če je to pravilno narejeno, vključuje to podoživljanje izkušanje iz perspektive vsakega opazovalca in ostalih udeležencev v tem pomembnem dogodku, nikoli pa ne le iz klientove osebnostne perspektive. (Tehnike za dosego tega so v drugih člankih) To je narejeno, ko ima lahko Klient razgled nad celotnim vzorcem igre v tem življenju. Potem naj pregleda sedanje življenje, če ima v njem tak vzorec. Če izpustite to stopnjo, lahko pride le to terapevtskega učinka, izpustite pa povratek moči in sposobnosti. Veliko več se lahko doseže, kot pa le naredi, da se ljudje počutijo bolje.

Naslednja stopnja je za vse potreben povratek duše nazaj v  preteklo identiteto. Duša je v tem kontekstu definirana kot čustvene sposobnosti te osebe, vključno z vsemi stopnjami zavesti, ki se nanašajo na to identiteto. Če je bilo osebi ime “Alice”, bi to vključevalo vsa čustva povezana z  “Alice”, ni pa vključen Višji Jaz, Bistvo, ali kakor koli že bi radi imenovali nesmrten vidik višjega Jaza.

V travmatičnih dogodkih nas deli duše zapustijo, da se izognemo psihičnim in čustvenim bolečinam. Ta del velikokrat ne more najti svoje poti nazaj v telo, ali pa ne se noče vrniti. Starodavna šamanska praksa vrnitev delov duše se s tem ukvarja v modernizirani obliki, ki jo uči Sandra Ingermann. Različne oblike terapije čiščenja pomagajo klientu oživeti stare spomine, če pa imajo terapije resnično vrednost, je to bolj naključno: ko spomin oživi se anomalija izenači v električnem polju klienta, in dovolj zdravljenja lahko omogoči izgubljenemu delu duše, da se je sposoben reintegrirati s telesom zaradi resonance.

Fenomen “izgubljeni deli duše”  je velikokrat povezan z izgubljenimi sposobnostmi iz preteklega življenja. V  travmatskem dogodku iz preteklega življenja, ki vključuje uporabo moči, del bitja, v katerem je zakodirana moč, odide.  Primeri tega vključujejo naključno zlorabo moči kot naključni uboj klienta z uporabo preveč moči ali da se jih iniciira v nekaj, ali da so živi zgoreli na grmadi za zločin, da so na zemljo pritegnili sile, ki skrbijo za plodnost zemlje, ali so predali del svoje duše voditeljem skupine med težavno iniciacijo, ali da so zlorabili moči pod vplivom težkih drog v plemenskih ritualih.

V mnogih primerih, ki vključujejo predajo svoje duše vodjem skupine (velikokrat so menili, da je to potrebno, da se zagotovi etična uporaba moči), je bila moč na voljo v preteklem življenju med dovoljenimi plemenskimi aktivnostmi, kot pri aktivnostih v Delfskem Oraklju.. Zato sploh ne bi bilo presenečenje, če moč nebi bila dostopna v sedanjem življenju, ker ti isti pogoji ne obstajajo več.

Prvič ko sem učil to tehniko obnavljanja sposobnosti iz prejšnjih življenj, je neki študent poskusil povrniti izjemen umetniški del izgubljene dušo iz prejšnjega življenja, direktno nazaj v svoje telo. To je v trenutku povzročilo strah, ker je istočasno prinesel nazaj veliko nepomembnih in neželenih vzorcev, vključeno z občutkom starosti na svojem mladem obrazu.

To kar morate storiti, je vrniti izgubljeno dušo v preteklem času v identiteto tega preteklega časa, opraviti zdravljenje v preteklosti, ali če želite bolj konkreten model realnosti, in ozdravili bi klientov koncept osebnosti, kakršen je bil. Kar koli teoretičnega že terapevt misli o tem, je namen, ki zdravi, da se zdravi v preteklosti.

Naslednja stopnja je, da se klientova spremenjena zavest premakne na Bistveno stopnjo pred tem  preteklim življenjem, in popolnoma podoživi svoje ustvarjanje tega življenjskega vzorca. To bo povzročilo zavedanje o namerah, ki jih je vzpostavil v tem življenju v vseh starih neželenih vzorcih, ki bodo odpadli stran od te identitete. To bo prvikrat, da bo popoln v celoti v tej identiteti in zato je lahko drugačen od nje

Ko se je preteklo življenje počistilo samo kot tako in se nanj gleda brezčasno, se klienta povabi, naj prenese to moč iz brezčasnega prostora v svoje sedanje telo in da je pripravljen sedaj doživeti to moč. Tako je moč, ki jo je nekoč imel, sedaj na voljo brez prenosa česar koli iz preteklosti skozi čas.

In zaključna stopnja naj bi bila izdelava intervjuja, tako da se izdela praktično uporabo ali vaje, ki uporabljajo znova pridobljeno sposobnost. To je treba narediti v življenju pred kakšnim koli posvetovanjem. Pomembno je takoj začeti te vaje, najkasneje tri dni po končani seansi. Uporabljati se da do desetega dne.

Copyright © 1990 Rowland Barkley

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore