Aktivacija! 2018 Urnik Dogodka

Finger MagicAktivacija! In ostali Seminarji Osebnega Spoznavanja, katere vodi Rowland Barkley so zelo zahtevni in globoko transformacijski. Ali lahko prevzameš tveganje, ki je potrebno, zato da odpreš svoje zmožnosti in obogatiš svoje sanje?

Poglej urnik seminarja

Kazalo prispevkov

Arhetipsko Energijsko Zdravljenje Rowland-a Barkley-a 2009

Prebudite svoj energetski potencial in povežite vse dele vaše osebne moči z izvorom.

Energetic LiberationTe delavnice so primerne za zdravilce in terapevte, kateri želijo razširiti svoje sposobnosti, kot tudi za kogarkoli, ki je pripravljen imeti zdravilni vpliv na okolje ne glede na to kakšen je njegov poklic. Ker pride po delavnicah Arhetipskega Energijskega Zdravljenja do mnogih sprememb smo ugotovili, da je najbolje, da ustvarimo delavnice za Nivo Praktika in delavnice za Nivo Mojstra. V teh transformacijskih delavnicah se boste naučili:

Nivo Praktika:

 • Ponovno se boste povezali s svojo edinstveno močjo
 • Ponovno boste aktivirali vaše instinktivne spretnosti za hitro osvobajanje čustvenih in energetskih blokad v vas in drugih
 • Ponovno boste napolnili svoje telo z energijo, okrepili imunski sistem in transformirali svoje življenje.

Nivo Mojstra:

 • Naučili se boste kako združiti instinkte z inteligenco, disciplino in resničnim sočutjem do drugih
 • Našli boste srečo, ko boste drugim pomagali, da najdejo zdravje in obilje v svojih življenjih

Z uporabo tehnik, ki je ustvaril Rowland Barkley kot spojitev starodavnega šamanizma in sodobnih kvantnih realnosti, boste raziskovali in dostopali do razpoložljivega znanja v različnih plasteh vašega telesa, instiktivnega uma in višjega jaza. To je edinstvena priložnost, da pretrgate verige, ki vas vežejo s “sodobnimi” omejujočimi prepričanji glede staranja, bolezni in stresa. Med procesom boste ponovno odkrili notranji izvir zdravja in kreativnih sposobnosti.


Prvi pomemben ključ: Odprite pot in negujte svojo življensko pot

Ali veste kako uporabljati pravilo triangulacije in aktivno spiralno zdravljenje?  

Power AnimalČe ne, potem mogoče ne veste najhitrejših in najbolj zanesljivih načinov zdravljenja sebe in drugih. To je vaša izjemna priložnost, da se naučite kako vpreči osnovne arhetipske energije, ki obstajajo znotraj vašega vsakdanjega življenja, človeških odnosov in celotne narave. Bistveno je, da se boste naučili kako zaposliti vsakega od štirih delov zdravljenja na način, ki pripelje vas in vašega klienta v harmonijo z naravo. 

Nekatere koristi učenja teh močnih in preko časa testiranih zdravilskih metod vključujejo:

Nivo Praktika:

Preden lahko zdravite druge je zelo pomembno, da ste zdravi, integrirani in celostni. Ta modul je posebno zasnovan, da vas vpelje v proces doseganje stanja, ki je potrebno, da izpolnite ta cilj. Prav tako boste seznanjeni z nekaterimi orodji in načini, kateri bodo docela raziskani na nivoju mojstra.

 • Naučite se “Tehnike čusvenega osvobajanja” Ta sijajna metoda vam bo omogočila osvoboditi negativne okvire vaših izkušenj, preteklih, sedanjih in prihodnih v vsakem trenutku vašega življenja
 • Varno zdravite sebe, svojo finančno situacijo in druge s uporabo globokega zrcaljenja. 

Nivo Mojstra:

 • Povrnite pomemben dostop do sil narave, sil varuhov in vaših živali moči. Presenečeni boste nad svojo povečano energijo, krepkostjo, občutenjem zdravja in uspeha v razmerjih.
 • Aktivirajte žive energije narave prisotne v vaših zdravilnih rokah
 • Izboljšajte vaša razmerja in poklicni uspeh s spoštovanjem medsebojnega vpliva arhetipskih energij v sebi in v obnašanju drugih

Te inicijacije bodo aktivirale vašo sposobnost zdravljenja samega sebe, drugih in razmerij s uporabo aktivnih sil narave.


Drugi pomemben ključ: Zdravljenje na nivoju fraktalne matrice

Resnica je enostavna: Vi resnično ste vse kar je v vesolju

Purple FlameSedaj bolj kot kadarkoli je pomemben Preboj! iluzije ločenosti. V tem in drugih modulih delavnic Arhetipskega Energijskega Zdraviljenja boste videli kako zdravljenje samega sebe vključuje razumevanje samega sebe kot vsega kar obstaja. Ta holističen in integriran pogled na življenje osvobodi celotni družinski sistem negativnih vzorcev ustvarjenih preko časa. Druge koristi zajemajo:

Nivo Praktika:

Preden se lahko integrirate v celostno bitje potrebujete prepoznati vaš izvoren in resničen jaz kot edinstven napram vsem dodatkom in zapisom, ki pogostokrat pridejo od drugih ljudi. Ta modul je načrtovan, da vam omogoči, da spoznate vaš resnični jaz in raziščete vse neverjetne stvari za katere sploh niste vedeli, da obstajajo znotraj njega.

Nivo Mojstra:

 • Naučite se kako klicati globje spremembe s integracijo delov osebnosti. Prepoznajte zbirko skopiranih elementov osebnosti, vsak od njih ste deloma vi in deloma nekdo drug. Integracija loči kar ni vaše ter na ta način omogoči, da vaš resnični jaz sije naprej
 • Povečajte komunikacijo z višjim jazom. Ponovno usmerite vaše življenje v namen za katerega ste se rodili
 • Tehnike zdravljenja na daljavo: Naučite se tehnik, ki bodo pomagale okolju, prijateljem, družini in drugim preko kakršnekoli “razdalje”.

Tretji pomemben ključ: Integrirajte in vprežite svojo temno stran

Osvobodite se največjega demona vseh časov z lahkoto in učinkovitostjo

ExorcismEksorcizem ni nujno zadeva odstranjevanja zunanjih energij od nekoga ali neko drugo stvar. Bolje rečeno je to proces samoosvobajanja od skopiranih egov drugih, ki obstajajo v našem umu. S osvobajanjem lažnih egov, ki smo jih ustvarili, da nas predstavljajo, lahko osvobodimo izgubljeno energijo, kot tudi pridobimo direkten dostop do moči našega lastnega globokega jaza. S treningom osvobajanja postanete živeč primer duševne samoobrambe skozi integracijo, ravnotežje in zdravega življenja. 

Nekatere metode, ki se jih boste naučili vključujejo:

Nivo Praktika:

 • Kako prepoznati in očistiti genetske in druge vrste implantov električnega polja. Razkrojiti energetske blokade, obsedenosti, vozle, dvomov vase in čustvenih omejitev, ki so jih povzročili pretekli neusprehi. Ti so ponavadi soustvarjene energijske oblike, ki preživijo svoj namen in služijo samo temu, da povzročajo škodo v razmerjih in osebnem zdravju. Ta proces vas bo osvobodil od enega najbolj pogostih vzrokov bolezni v človeški rasi. Povrnili si boste energijo ujeto v teh školjkah, kot tudi neuspele pretekle napore, zato da rešite trenutne probleme.                                                
 • Osvobodite ege “mrtvih ljudi” To vključuje žive ljudi s katerimi je naš odnos zamrl. Bistveno, osvobodili boste “zavržene” značaje iz vašega čustvenega telesa, ki so bili odvrženi, izgubljeni, sposojeni ali ukradeni od drugih  
 • Preusmerite prejšnje življenje in podedovane nagone. Naučite se kako ponovno kanalizirati preteklost v koristna dejanja tukaj in zdaj.

Nivo Mojstra:

Edinstvene, kreativne razlike med vsako osebo lahko prav tako ustvari edinstveno izražanje energetskih problemov. Iz tega sledi, če želite pomagati drugim, je potreben dodaten trening, ki vam pomaga pri diagnozi ključnih energijskih vzorcev ter vzdrževanju vašega fokusa na način, ki je koristen za vas in vašega klienta.

Četrti pomemben ključ: Srečanje in delo v izvoru

Če že veste, da je probleme najlažje zdraviti pri njihovem izvoru, zakaj tratiti toliko časa na indirektnem delovanju?

SystemicAli ste vedeli, da je vsak del vaše realnosti ustvarjen v neskončni matrici osebne kreacije?

Ena izmed najmočnejših vidikov potovanj v šamanskem transu je, da odprejo dostop do te matrice. Vsi koristni življenski vzorci in učinkovito zdravljenje zahtevajo sposobnost prepoznavanja večih časovnih črt ustvarjenih na tej točki, kot dirigent stopi v svojo vlogo v harmoničnem orkestru.

Ta modul vas bo naučil kako ostati fokusiran na zdravljenju problemov v njihovi točki izvora. Ko razkreirate probleme na tem nivoju se boste prav tako naučili kako zasaditi uspehe prihodnosti. V splošnem se boste prišli naučiti zakaj vse učinkovite terapije zdravijo raje na sistemskem nivoju, kot na osebnem. Nekatere metode, ki se jih boste naučili vključujejo:

Nivo Praktika

 • Holografsko Zdravljenje: Energijsko Osvobajanje na nivoju, kjer naši umi vplivajo na odnos drugih do nas
 • Več-nivojsko zdravljenje
 • Osebna in Skupinska Vrnitev Duše: povrnitev izgubljene motivacije in čustvenih sposobnosti
 • Sistemsko Skupinsko Zdravljenje: Pogajanje na Nivoju Višjega Jaza, kjer ustvarjamo svoje izkušnje
 • Raziskovanje semen Superzavesi, Zavesti, Predzavesti in Instinktivnih umov znotraj Višjega Jaza

 Nivo Mojstra

Mnogi ljudje danes verjamejo, da je preprosto pošiljanje njihovih namenov za “najvišje dobro” drugih zadostno. Istočasno sta disciplina in inteligenca dvoje dragocenih orodij, ki jih je potrebno razviti in uporabiti za odgovorno in koristno zdravljenje osebnih in globalnih problemov. Nivo mojstra tega modula se bo osredotočil, da vam pomaga brusiti ta orodja in jih uporabiti na učinkovit nov način.    

Arhetipsko Energijsko Zdravljenje je pod stalnem in predanem razvoju preko 30 let ustvaril Rowland Anton Barkley, mojster šaman in NLP trener in sedaj ga je končno predstavil javnosti kot profesionalni trening. Ta močni sistem je zgrajen na principu narave, ki nakazuje, da je najvišji nivo obstoja zakodiran v najmanjšem delčku. Ta metoda “State-of-the-Art” holografskega zdravljenja vam daje dostop do univerzalnih principov, ki delujejo preko časa, kot tudi nekatere najmočnejše sile v naravi. Ko postajate Arhetipski Energijski Zdravilec boste izkusili zadovoljstvo vedenja, da ste zmožni prisostvovati pri hitrem prebujanju tistih, ki so pripravljeni izkusiti svobodo in sodelovati pri izpolnjevanju pozitivnih vizij na zemlji.


Arhetipsko Energijsko Zdravljenje - Struktura delavnic in časovni okvir

Karma SpiralCelotni trening do nivoja laičnega mojstra praktika se uči na treh nivojih preko šestnajstih intenzivnih izkustvenih dni. Ker so to globoke transformacijske izkušnje bo v mnogih primerih priporočeno, da se jih udeležite več kot enkrat, da zaključite svoj proces zdravljenja.

A) Tvoj Preboj! Dva dni
Ta vikend delavnica je priporočen predpogoj za vse delavnice Rowland-a Barkley-a
B) Praktik Arhetipskega Energijskega Zdravljenja (7 dni)
C) Mojster Praktik Arhetipskega Energijskega Zdravljenja (7 dni)

Pogoji za  pridobitev profesionalnega statusa:
Barkley-ev Mojster Praktik Arhetipskega Energijskega Zdravljenja, profesionalni

 1. Zaključena nivoja Arhetipskega Energijskega Zdravljenja Rowland-a Barkley-a praktik in mojster
 2. Poseben trening, ki ga lahko prejmete samo od naprednih asistentov v treningu
 3. Predložitev zapiskov najmanj 100 ur terapevtskega dela
 4. Pisni preiskus
 5. 3-dnevna strokovna predstavitev in zaključno usposabljanje
Profesionalni terapevti bodo imeli pravico:
 1. Tiskanja loga Trening Metode Arhetipskega Pogajanja na svoje promocijske letake in poslovne vizitke
 2. Predstavljati se javnosti kot profesionalno usposobljen Barkley-ev Arhetipski Energijski Zdravilec
 3. Postati član združenja Vodnikov Arhetipskega Pogajanja, ki bodo svoja dognanja in prakso objavljali na internetu

Prijaviti se na usposabljanje za učitelje, ki bodo lahko poučevali module 1-4

Zahteve za pridobitev profesionalnega statusa učitelja:
Učitelj Barkley Arhetipski Energijski Zdravilec

 1. Mojster praktik Barkley Arhetipski Energijski Zdravilec
 2. Zaključena serija “iniciacijskih terapij”  do modula 5 (vsak modul traja 1 teden)
 3. Zaključena aktivacije neurolingvistike z Rowland-om Barkley-em in asistiranje na 100ih Treningih Metode Arhetipskega Pogajanja
 4. Prejeta iniciacija na nivoju Trenerja Arhetipskega Pogajanja. Z iniciacijo pridobite sposobnosti prenašanja znanja na svoje učence ter zbujanja zdravilnih sposobnosti v njih preko širokožarčne telepatije