Rad bi vedel

My enquiry about Barkley Archetypal Energy Healing

Kazalo prispevkov

Sedaj dostopno tudi vam: nova serija profesionalnih delavnic Šamanizma:
Rowland Anton Barkley, mojster Šamanizma in NLP trener

Arhetipsko Energijsko Zdravljenje Rowland-a Barkley-a

Energetic LiberationArhetipsko Energijsko Zdravljenje Rowland-a Barkley-a je edinstvena holografska zdravilna metoda, ki temelji na strukturalnem načelu narave, ki pravi, da je najvišja oblika bivanja zakodirana v vsakem njenem najmanjšem delcu. Metoda uporablja starodavne energije in vodila šamanizma s popolnoma novo učinkovitostjo in uspešnostjo. Ko postanemo Vodnik Arhetipskega Pogajanja, občutimo zadovoljstvo ob zavedanju, da lahko pripomoremo k hitremu prebujanju tistih, ki so pripravljeni izkusiti svobodo in sodelujemo pri uresničevanju pozitivnih sprememb na zemlji.

Arhetipsko Energijsko Zdravljenje” je skozi več kot 30 let nenehnega predanega dela razvijal Rowland Anton Barkley, mojster šamanizma in NLP trener in jo sedaj končo predstavil javnosti.

Z uporabo šamanskih tehnik kot so potovanja z bobni, boste raziskovali različne nivoje zavesti ter odkrili znanja na različnih nivojih telesa, instinktivni um in višji jaz. Znebili se boste prepričanj, ki so vas omejila na zmotno mišljenje moderne družbe o staranju, bolezni in stresu ter odkrili notranji vir zdravilnih ter ustvarjalnih moči.

Šamani v “primitivnih” družbah že tisoče let doživljajo močne vizije “lestev med nebesom in zemljo” kot kompleksno vzorčenje v podobi prepletajočih se kač, pogosto z jasnovidnimi podobnostmi kasnejših bioloških modelov za DNK. S šamanskega vidika je fizično telo izkristalizirano iz višjih teles. Delovanje šamanov s tem modelom prinaša močne rezultate, ki se odražajo v bolj strastnem, srečnem, z energijo napolnjenim in motiviranim življenju.

Zaradi več kot tisoče let omejujočega družbenega razmišljanja in drugih vzrokov se je v zemeljskih telesih nakopičilo na tisoče vsajenih in negativno pogojenih miselnih vzorcev. Posledica je bila izguba prirojenih sposobnosti zdravljenja in povezanosti z višjim jazom.

Celo ozaveščeni posamezniki, kot so na primer koncertni glasbeniki, pogosto trpijo pomanjkanje energije in osebno bolečino zaradi delovanja vcepljenih vzorcev v njihovem električnem polju. Z zdravilno Metodo Arhetipskega Pogajanja se boste naučili kako s pomočjo vaših prstov hitro in trajno odstranjevati stare čustvene in fizične omejitve.

Na tej točki človeške zgodovine je zelo pomembno, da znova aktiviramo svoje sposobnosti, saj preprosto ne bo časa za počasi delujoče metode!

Celotno izobraževanje, do stopnje laičnega praktika, poteka skozi osem intenzivnih, transformacijskih vikend delavnic, preko katerih boste ponovno aktivirali vaše instinktivne sposobnosti za hitro odpravljanje čustvenih in energijskih blokad v sebi in drugih ter se ponovno povezali s svojo osebno močjo.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore