Rad bi vedel

My enquiry about Barkley Archetypal Energy Healing

Kazalo prispevkov

Osebne kompetentne spretnosti preživetja za 21 stoletje
Trening Arhetipskega Pogajanja
z Rowland Anton Barkley-jem, osebnim usposobljenim metazdravilcem

Ali trpite pomankanje čustvenega in materialnega obilja? 

Global Energy ReferralTrening Arhetipskega Pogajanja je aktivno učenje spoznavanja virov narave v vaše življenje in v življenja vaših klientov. Namesto, da ravnajo z vami kot s pokvarjenim mehanizmom, boste imeli priložnost odkriti uporabo vaših edinstvenih energijskih vzorcev s katerimi ustvarjate uspeh. Trening Arhetipskega Pogajanja vam bo pomagal stopiti v vašo skrito, vendarle resnično sijočo inteligenco, karizmo in kreativnost.

Ko greste skozi delavnice boste razvijali disciplino, ki je potrebna, da držite holografski prostor z močjo ljubezni. To vam bo omogočilo, da boste prevodnik za močan, hiter in stabilen razvoj ljudi okrog vas. Vaši klienti bodo nadaljevali s uspehi v njihovih življenjih, ki bodo nad kakršnokoli tehnično razlago kako se ta razpleta.

Zakaj ne vzamete testno vožnjo?

Zdravite sebe s temi metodami preden jih uporabite na drugih

Treningi Arhetipskega Pogajanja so na voljo vsem zdravilskim poklicom, zdravniškim ali alternativnim. Sedaj je čas, da obvladamo mnoge zdravilne transe, zato da aktiviramo moč zdravljenja v vas in vaših klientih. Pričakujte globoke izkušnjo več-nivojske osebne spremembe. Nekatere spretnosti, ki se jih boste naučili vključujejo: 

  • obudite elemente duše in energije ujete v preteklih dogodkih
  • osvobodite se od negativnih sistemov prepričanj drugih
  • bodite prisotni tukaj in zdaj, zato da izkusite največ kar vam lahko življenje ponudi
  • odučite se vzorcev obnašanja, ki ustvarjajo probleme
  • zgradite nove vzorce, ki povečajo možnosti za uspeh
  • prebudite koristna stanja  v drugih

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore