Welcome to the BARKLEY Archetype Negotiation Method FAQ section.

Magic FingersHere you will find answers to questions people most often ask us to get the best out of these 22nd century life skills training courses.

If your question regarding these courses is not covered here, or should you want additional information on any of the answers, more articles are in the member's section, and we do have many videos for you to watch. Yet "information" is of secondary importance here. No words could describe the intense energies present at these training courses, nor the multi-level results they bring to your life.

Pogosta vprašanja: Vračanje duše

Kaj je vračanje duše?
Soul IntegrationVračanje duše je vračanje vaših emocionalnih sposobnosti, ki so vas zapustile v času travme, psihične ali čustvene ali v občutku nemoči. Deli duše so lahko še vedno na lokaciji, kjer se je odvijala travma, v telesu nekoga v kakšni prejšnji zvezi ali na drugih vrstah lokacij. Takšni deli duše se ponavadi nikoli ne vračajo v naša življenja brez direktnega povabila.

Kakšna je razlika med vračanjem duše in “Integracijo duše”?
Integracija duše je proces ponovnega sprejetja povrnjenih čustvenih sposobnosti, ki se po navadi manifestirajo v obliki povečanega veselja v vašem življenju, in izboljšuje se vaša sposobnosti imeti odnose. Potrebujete malo prakse v svojem življenju, da se vam zdi normalno, da se počutite tako krasno.

Kaj bom čutila, ko se bo delček moje duše vrnil?
Če je vračanje duše narejeno pravilno in če je bilo potrebno, je to zelo močno in globoko osebno izkustvo. Vračanje duše naj bi bilo narejeno le v prostoru globoke, brezpogojne in absolutne ljubezni, in to vse služi kot močni in pozitivni duhovni šok, ki spremeni vaše življenje na bolje. Občutek vračanja življenjske energije je za telo navadno dramatično in normalno se poglablja v obdobju kakšnih treh tednov.

Kako bi vedela, da sem izgubila del svoje duše? Kakšni so simptomi?
Običajni simptomi izgubljene duše so občutki praznine, težnja k depresiji, občutki, da ste “brez duha” ali občutek slabotnosti po travmi, kot da bi zapustil neki kraj ali osebno zvezo, recimo ljubezensko. Razvidna je pri pomanjkanju motivacije ali strasti do življenja, ob izgubljeni sposobnosti, kot da nam ni več do pisanja, ali strah pred tveganjem, to so vse znaki, da se je del duše izgubil ali da se je izgubila vaša moč živali.

Kako hitro bom imela rezultate po integraciji Duše?
Najpozneje v 10 minutah morate občutiti razliko in najboljšo integracijo učinkov boste imeli čez 3 tedne.

Kaj je razlika med delom duše ali osebnostnimi deli, s katerimi se dela pri NLP-ju?
Activated NeurolinguisticsOsebnostni deli so identitete v konfliktu, ki so prisotni, vendar funkcionalno ločeni v živčnem sistemu, in ta konflikt je viden v telesni govorici. Pogrešani del duše je pogrešana čustvena sposobnost in njena odsotnost lahko povzroči, da so osebnostni deli ločeni.

Moja mama nujno potrebuje takšno terapijo, samo da ona ne verjame v takšne stvari. Ali bi terapija vračanje duše vseeno delovala pri njej?
Vračanje duše pomaga vsem ljudem enako, vseeno kakšni tipi so, ni odvisno od sistema verovanja zavestnega uma klienta. Pravilen postopek delovanja pri vračanju delov duše je mogoč le v globokem prostoru brezpogojne ljubezni in le ta ljubezen poskrbi za pozitivni razvojni šok. Brezpogojna ljubezen se nahaja onstran vseh prepričanj. Ni razlike, ali je klient duhovnik, ateist, glasbenik, znanstvenik…

Na sebe že gledam kot na izgubljen “primer”. Ali se mi lahko pomaga z vračanjem duše?
Takšno vprašanje je običajno pri ljudeh, ki jim je bil ukraden »glavni”del duše po končanem nefunkcionalnem odnosu. Vračanje duše bi bila velika pomoč. Prav tako bi bilo za vas koristno razviti večje moči v življenjskem vedenju. Celotna serija terapije osvoboditve ANTOS je najmanj, kar naj bi poskušali zase storiti in to bi bila prav za prav najboljša investicija v vašem življenju.

Obstaja kakšna možnost, da integracija duše ne bi delovala?
Till DarkdragonNormalno je nekaj pogajanja med šamanskim potovanjem, glede tega, katere spremembe bodo potrebne v vašem življenju, da bi počastili vrnitev vaše duše. Če mi nočemo napraviti potrebnih sprememb, morda del duše ne bo ostal. Če se npr. ženska odloči, da bo še naprej živela s pijanim možem, ki jo pretepa, bo seveda občutila še večjo bolečino kot pred tem, in morda bo dušo poslala ponovno stran, da se bo izognila bolečini.

Ali je lahko nevarno si povrniti dele svoje duše?
Ne tako nevarno kot živeti brez duše.

Jaz sem že poskušala šamanska potovanja, toda nikoli nisem videla ne živali moči ne kakršnega koli učitelja. Ali bi vračanje duše pri meni sploh delovalo?
Seveda! Šamanska potovanja so poleti vaše duše, zato potrebujete prisotnost svoje duše. In prav tako ni šamansko potovanje ovrednoteno s tem koliko vidiš, temveč z globino čustva na tem potovanju.

Ali se lahko izvaja vračanje duše tudi na otrocih?
Da, in to bolj enostavno kot pri odraslih. Otrok morda potrebuje samo, da si nekaj krat povrne dušo v celotnem otroštvu, in ker se to zgodi kmalu po travmi, bomo mi uporabili le par minut, da se izognemo, da bi otrokovo življenje postalo nočna mora.

 

Pogosta vprašanja: Metodo Arhetipskega Pogajanja

Kaj je bistveno, kar loči poteze ali značilnosti Iniciacijske terapije v primerjavi z drugimi metodami?
Global Energy ReferralMetodo Arhetipskega Pogajanja prepozna transformacijski vpliv zavestnega stanja terapevta, kot ga določa njegova sposobnost priti v stik z energijami narave, tako da olajša transpormacijo klienta na sočasnih ravneh. Največ terapij gleda na človeka, kot na problem, ki ga je treba popraviti. Terapija Arhetipskega Pogajanja temeljijo na tem, da imajo ljudje veliko večje sposobnosti, kot so si sploh kdaj predstavljali, in da se lahko takšne osebne vire uporabi, da se lahko razreši vsaka situacija in premaga vse ovire.

Kateri so bistveni dodatni učinki pri vključevanju Integracije duše v trening holografske časovne linije?
Značilne so koristi za zdravje s pravilnim delom s katerim koli sistemom časovne linije. Samo delo s časovno linijo, na linearni način, pogosto ne uspe pri vračanju pomembnih čustvenih in mentalnih sposobnosti. Ta dodatna stopnja morda lahko traja le nekaj minut dodatnega terapevtskega napora, če je terapevt sposoben globoke brezpogojne ljubezni, in to na splošno zelo poveča dolgoročne učinke.

Kakšen koncept duše uporabljate pri svojem terapevtskem sistemu?
Duša je nelinearna ali poetična resničnost, in njen koncept se spreminja iz trenutka v trenutek, od klienta do klienta. Najbližji linearni opis, ki se prilega velikem delu situacij pri vračanju delov duše, je, da so duša čustvene sposobnosti, ki sodijo tukaj na zemljo, v vaše sedanje življenje in vaše sedanje telo. Nekatere seanse Integracije duše vključujejo veliko večji obseg, vendar če se ne izkusi tega, kar sodi na Zemljo, tu na Zemlji, se vrednost stvari v drugih dimenzija izkusi kot manjkajoče.

Ali se lahko katero koli travmo zdravi z integracijo duše?
V Metodi Arhetipskega Pogajanja se nam zdi, da je veliko bolj učinkovito najprej pozdraviti travmo, potem pa nazaj integrirati dele duše, ki so odšli v času. Veliko sistemov vračanja izgubljenih delov duš poskušajo narediti obratno tj., prinesti dele duše nazaj, potem pa nadaljevati z zdravljenjem travme. To je lahko uspešno, vendar po navadi vključuje mesece nepotrebnih čustvenih težav.

Knjige na internetnih straneh o vračanju delov duše in na šamanskih straneh pravijo, da bo proces integriranja po vračanju delov duše dolg in težaven. Kakšna je razlika z Šamansko Integracijo Duše?
Referral Therapy PowerTisti, ki “vračajo dele duše” brez pravega treninga, pogosto ne poznajo razlike med deli osebnosti in deli duše, tako da pustijo, da se znajdejo osebnostni deli v konfliktu in ne vrnejo dele duš. Toda celo dobro trenirani šamanski vračalci delov duše prinesejo nazaj le dušo, brez znanja, kako najprej ozdraviti travmo, ki je povzročila odhod duše. Vračajoči deli duše potem prinašajo s seboj zatrte spomine na to travmo in morda ne vedo, da je ta čas že minil, in so še vedno zaprti v teh originalnih negativnih čustvih. Ta postopek je učinkovit, vendar po navadi potrebuje boleči proces ponovnega združevanja, tj. mesece in mesece terapije. Z Šamansko Integracijo Duše je travma, ki je povzročila, da je duša zapustila telo, ozdravljena, preden se vrne nazaj njen del duše, ki se vrača v za njo posvečen prostor, ki je pripravljen za to. Zato je izkustvo vrnitve izgubljene duše tako čudovito doživetje. Ta postopek integracije zato NI boleč, temveč eden od novega učenja, kako se lahko počutite tako odlično.

Katera je glavna korist za klienta za njegovo osebnostno pot izboljšanja od prejetja profesionalne integracije duše pravilno treniranega iniciacijskega terapevta?
Nobena terapija ali vaje za razvoj osebnosti ne morejo delovati, če klient ni prisoten, in klient z izgubljenim delom duše ni popolnoma prisoten. Pravilno izvedena integracija duše zelo poveča klientovo prisotnost v sedanjem trenutku in v tej zvezi vse vredne pristope za izboljšanje osebnosti; po njej delate veliko bolje kakor kdaj koli pred tem, ali bi kadar koli lahko delali.

Kakšna je razlika med vračanjem delov duše in šamanizmom ter vračanjem duše in Iniciacijsko terapijo?
Big BukevS šamanskim načinom vračanja duše šaman opravi vse delo. On napravi diagnozo, najde del duše v šamanskem potovanju, vpihne ta del duše nazaj v telo klienta in daje napotke, kako ga lahko obdržite. V iniciacijski terapiji Vodič Arhetipskega Pogajanja vodi klienta pri učenju tega, kaj se lahko nauči pri zdravljenju travme, potem klienta povabi k sodelovanju v proces, da pozove svojo dušo, ki je odšla, da pride nazaj. To je veliko bolj celostno zdravljenje in za klienta veliko bolj izpolnjujoče.

Kakšna je razlika med “Holografsko časovno linijo ”in drugimi oblikami terapij časovnih linij?
Holografsko zdravljenje časovne linije, eden od modulov iz programa Terapija Arhetipskega Pogajanja, dela iz osnove spomina, ki je neosebna in nelocirana, in glavna stvar, ki zadržuje travmo na mestu, je del spomina, katerega klasificirajo kot spomin druge osebe v travmi. Na splošno je zdravljenje globlje, veliko hitrejše in trajnejše

Kako dolgo se je treba izobraževati, da postaneš učinkovit terapevt Holografske časovne linije?
Po šestdnevnem učenju lahko postanete učinkoviti. Da pa se predstavite kot trenirani profesionalec, pa je od vas razumno pričakovati, da naredite celotni program Terapija Arhetipskega Pogajanja, tako da imate najmanj 100 ur izkušenj praktika pod nadzorom supervizorja.

Modul transformacije globokega transa bo dal vašim veščinam časovne linije popolnoma novo globino, in večina, če že ne vsi klienti na tej zemlji bodo prej ali slej nujno potrebovali vas, da bodo imeli sposobnosti, ki se jih najde v eksorcizmu za terapevtski modul.

Koliko osebnega napredka lahko pričakujem v tem šestdnevnem treningu?
Ganesh ExorcismZ obema veščinama na treningu in z delom na seansah z vajami za študente, je to 6 dni, ki bodo prinesli temeljite spremembe na bolje v vaše življenje.

Ali je Holografska terapija časovne linije samo za čustvene težave ali pa je tudi za psihične probleme?
Vsa razlika med čustvenimi in psihičnimi težavami je morda le teoretična ali pa praktična. Kadar je psihično zdravljenje najbolj praktično, se zdravljenje odvija veliko hitrejše, ko ima klient pozitivna prepričanja in si ustvarja mentalne slike, ki jih lahko telo potem koristno uporablja v postopku zdravljenja.

Koliko časa potrebujete, da izgine močno negativno čustvo ali značilna omejujoča odločitev ali somatski simptom v terapiji holografske časovne linije?
Okoli 10 minut.

Naredil sem tečaj holografske časovne linije in še vedno imam polovico svojih astmatičnih simptomov, včasih sem bil vsak dan žalosten, vendar postanem še vedno žalosten vsake 3 tedne. Kaj bi moral storiti zdaj?
Energetic LiberationČe je na primer klient imel astmo in se je zdravil z desetimi drogami, in vsaka droga je imela 4 stranske učinke, bi že samo to zneslo 40 simptomov, od katerih bi bilo treba vsakega od njih zdraviti s terapijo holografske časovne linije morda 10 ur. Če bi sedaj potrebovali 30 ur za zdravljenje vsakega stranskega simptoma astme, bi lahko delali skupaj z drugim študentom po tečaju dva tedna in lahko bi si izmenjevala 30 ur dela drug z drugim. V primerjavi z drugimi zdravljenji bi bilo to malo časa in zelo poceni za velik rezultat. Poleg tega bi imeli še veliko dodatnih koristi za isto vloženo delo.

Kolikih negativnih čustev, omejujočih odločitev in somatskih simptomov se naj bi človek osvobodil s tehniko holografske časovne linije?
Milton Erickson je rekel, da imajo ljudje skoraj neskončno število predsodkov. Če pa se jih osvobodile le nekaj sto, boste veliko srečnejši in bolj zdravi.

Ali moraš biti terapevt, da se lahko naučiš terapije holografske časovne linije?
Ne. Predhodni teoretični študij za terapevta ne pomaga. Če ste trenirani terapevt, vam lahko to morda pride prav pri komunikaciji z vašimi klienti.

Ali se lahko vsakdo nauči terapije holografske časovne linije?
Da, vsakdo, ki se lahko osvobodi svoje zasvojenosti, da si ustvarja mnenja o drugih ljudeh, posebej o svojih klientov.

Jaz nočem biti terapevt. Kakšna je korist od mojega učenja Metodo Arhetipskega Pogajanja?
Vsak dojenček verjame, da mora imeti vsaka mama zdravilne sposobnosti. Če razumete s praktičnimi izkušnjami, kako ljudje delajo scenarije direktno iz svojih travmatskih dogodkov spraktičnim doživljanjem in kako enostavno se jih da osvoboditi, vam nikoli več ne bo treba jemati težave resno. Da naredite trening in si izmenjate seanse z drugimi študenti, je najmanjši strošek in najlažji del osvoboditve povsod.

Jaz že imam poklic, v katerem uživam. Kako mi lahko pomaga Metodo Arhetipskega Pogajanja, njene veščine pri mojem trenutnem delu?
Veščine, ki jih boste uporabljali med Inicijacijsko terapijo so veščine, ki jih potrebujete, da ste lahko uspešni v vsaki dejavnosti, službi in pri delu z drugimi ljudmi. Bistveno je za zdravnike, da naredijo pozitivne sugestije, ki pospešujejo zdravljenje svojih pacientov, fotografi se zmorejo sprostiti in izraziti najboljši obraz pri svojih osebah. Če prodajate nekomu oblačila, v katerih se počutijo odlično, vam bodo pomagali do več posla.

Jaz hočem pomagati le sebi. Hočem končno prekiniti to svoje slabo počutje. Zakaj naj bi se potem učila Metodo Arhetipskega Pogajanja?
Če še niste razrešili zadeve z vašim vedenjem, potem poskusite z drugačno držo. Vsi treningi inicijacijskih terapij povečajo možnosti. Ljudi, ki čutijo, da imajo možnost izbire, se lahko odločijo, da se imajo lepo.

Jasnovidec mi je rekel, da bom imel problem v prihodnosti. Ali mi lahko terapija s holografsko časovno linijo spremeni življenje na bolje?
Vaša prihodnost je že to, kar ste si ustvarili na svoji prihodnji časovni liniji, in zgodilo se bo, razen če ste se odločili to neželeno prihodnost izbrisati in si ustvariti boljšo.

Hočem biti absolutno briljantna in učinkovita kot Iniciacijska terapevtka. Koliko časa bi mi to vzelo?
Tukaj so 5 moduli treninga in še zaupen šesti modul, na katerega si pozvan le s povabilom. 5 stopenj tega treninga in dodaten poskusen, da pridete na stopnjo, kjer imate lahko dobre rezultate na vsakem klientu, s strahovi, šok travmami in podobnim, za kar bi potrebovali manj kot.

 

Barkley-evi trening programi

Ali bom pripravljena uporabiti svoje na novo pridobljene moči za spremembo boljšega obnašanja svojega moža? (To je zelo pogosto vprašanje!)
Falling TrainVsakdo, tudi vi sami, boste morda postali bolj prijazni do ljudi zaradi vaših povečanih komunikacijskih sposobnosti in bolj pozitivnega pristopa v vašem življenju. Toda, če je vaš edini namen svojega partnerja “izboljšati” za vašo zvezo, dobro, čeprav je to morda najstarejši hoby na zemlji, je prav tako najmanj uspešen. Najbolje kar lahko storite, je, da ga pripeljete s seboj na iniciacijski trening.

Ali je potrebno, da si izvrsten terapevt, da lahko vrneš nekomu njegovo dušo, ali se tega lahko vsakdo nauči?
Vsakdo, ki mu je mar za druge ljudi, vključno z izvrstnim terapevtom, se lahko nauči kako povrniti dele duše. Prostor, namensko napolnjen z brezpogojno ljubeznijo, je potreben, da se duša hoče vrniti, prav zato je vaša odločitev, kje se boste naučili integrirati dele duš ena izmed najbolj pomembnih življenjskih odločitev.

Ali si lahko z partnerjem, s katerim sem v vezi, izmenjujeva seanse Iniciacijske terapije? Ali sva lahko ljubimca in delava te vaje na treningu skupaj?
Ne. To ni nikoli uspešno. Lahko je čudovito za odnos za oba, da se udeležita, sodelujeta v treningu, tako dolgo dokler bosta delala vsak svoje vaje na različnih koncih delovne sobe z različnimi udeleženci.

Ljudi so me v preteklosti prizadeli, zakaj sedaj naj nebi pričakovala, da bo moja prihodnost prav tako nesrečna?
BreakthroughPočutiti se kot žrtev je oblika agresije, ki prisili druge v žrtvovanje njihove energije kot sočustvovanje. Vaša prihodnost bo to, kar imate sedaj na svoji prihodnji časovni liniji, razen če spremenite to, kar imate na svoji prihodnji časovni liniji v nekaj boljšega. Ta proces se imenuje holografska časovna linija

Koliko osebne izpolnitve lahko pričakujem v enim tednu izobraževanja Inicijacijskih terapij?
Na splošno je rezultat ogromen, toda normalno je, da bolj kot si želiš biti dober, da pomagaš drugim, boljše rezultate boš dosegel sam zase.

Kako lahko nadaljujem po delavnici z izboljševanjem svojih spretnosti holografske časovne linije?
Redno izmenjujte izkušnje z delovnih terapij z drugimi študenti v skupini.. Napredni študenti vam bodo pomagali. Postavljate svoja vprašanja na www.forum.ogunda.com in študentski forum vam bo pomagal.

Želim pomagati drugim, samo da se ne počutim sposobna. Ali obstaja rešitev?
Prav zato obstaja ta način treninga. Da vam pomaga, da se počutite sposobni, je naloga učitelja. Kmalu se boste sprostili in vstopili v globok trans, imenovan sposobnost.

Ali je pomembno, kdo uči trening holografske časovne linije?
Master metaphysicianDa. Če bi nekdo poučeval iste tehnike, brez zelo razvitih sposobnosti, da bi poučeval na večkratnih nivojih uma istočasno, bi mu to vzelo zelo veliko časa, da bi postal sposoben.

Ne počutim se ravno sposobna naučiti se vso to teorijo. Kako mi lahko ta tečaj pomaga?
Vsakdo je rojen genialen in vsi treningi ANTOS metodologije so učinkoviti, da pomagajo nazaj pridobiti izgubljene in skrite sposobnosti. Vsakdo se lahko nauči toliko teorije, ki je potrebna, da je veliki posel dobro narejen.

Ali lahko terapija holografske časovne linije zdravi odvisnost?
Da, sam spomin je odvisen od stanja. Česar se človek nauči s to substanco, se lahko nauči le, ko je s to substanco., Takšna oseba naj bi bila „čista“ 6 tednov preden se naj bi udeležila treninga, in če ni, naj bi ponovila trening naslednjič, ko bo trening.

Ali lahko zamudim prvo jutro ali zadnji popoldan delavnice?
Če tako naredite, je to vaša odgovornost. Pri vsakem dobrem treningu prva ura razkrije informacije za ves prvi teden in te informacije se pravilno prizemljijo v zadnjih urah treninga. Če niste tam, niste tam. Samo naj vas ne skrbi vprašati, če je to dobra ideja.

Ali je predpisana kakšne dietna hrana za trening?
Vsaka razumna zdrava prehrana je v redu. Ne zaužijte preveč sladkorja. Nič alkohola.

Ali so kakšne zdravstvene omejitve za trening?
Nihče od učiteljev in Asistentov delavnice Arhetipskege Pogajanja ne daje nobenih garancij glede vaših rezultatov Barkley-evi vadbeni programi, če uporabljate kakšno koli substanco, ki nadzoruje vaše stanje zavesti. Če nekdo pride s takšnimi substancami, ki povzročajo zasvojenost, kot so recimo “anti-depresivi” in podobno, vam bo morda dovoljeno, da se boste učili, da dobite to kar pač lahko dobite od treninga. Vendar pa ne boste mogli vprašati, zakaj niste dobili posebne fleksibilnosti zavesti, če ste uporabljali substance, ki povzročajo nefleksibilnost vaše zavesti.

Ali je 6 dni resnično dovolj, da se naučite takšne pomembne veščine, kot je terapija holografske časovne linije?
Lahko boste delali z dobrimi rezultati v 6 dneh. Če pa bi se počasneje učili, bo vaše rezultate oviralo preveliko razmišljanje. Če pa bi radi še kaj izboljšali, pa obnovite trening in boste stvari pogledali z drugimi očmi

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore