Rowland Barkley – mojster šaman
Vas vabi, da pridete domov...
Raziščete globine vaše lastne popolnosti
Napisala Deborah

Izbira
Skozi njegove čisto unikatne Holografske Šamanske tehnike, vas Rowland vabi na potovanje domov, da spoznate svoj pravi Jaz... da raziščete svojo lastno božanskost in človeškost istočasno. Vrata, ki jih izberete, da začnete iskati vašo izpopolnjenost so vaša izbira... trenutni boji, življenski izzivi, vsakodnevne drame, ki so vam na poti. Samo vi se lahko odločite, da spremenite drame v sanje, ki se bodo uresničile.

Sanjanje
Creative ImpetusKaj so vaše sanje in kako se uresničujejo v vašem življenju? Ali so tu ovire, ki vam preprečujejo njihovo takojšnjo uresničitev? Ali ste zahtevali svojo božansko rojstno pravico do sreče in zapolnjenosti? Rowland vas vabi na potovanje v labirint misli, čustev in prepričanj, ki stražijo vrata do vaše resnične svobode. On deluje spretno z izpopolnjenimi tehnikami, da razprši mite, ki ustvarjajo vašo sedanjo resničnost boja in kritiziranja. On je mojster, ki vam pomaga dostopati do vašega lastne prirojene popolnosti, tako da je lahko uporabljena, da ustvarite uspeh na vseh področjih vašega življenja. Izbira je vaša... ali nosite boj še en trenutek več ali opustite ves odpor. Osvobajanje je lahko tako enostavno, kot pometanje oblakov dvomljenja vase s peresom ali tako močno, kot bliskajoča strela lastne moči.

Deli duše
Ali ste se kdaj počutili, kot da greste v miljon smeri in nikamor istočasno? Ali je tam kaos, zmeda ali konflikt na področjih vašega življenja? Vsi vaši deli so popolni... mogoče samo ne govorijo drug z drugim... ali ne govorijo istega jezika. Rowland pripelje te ločene jaze skupaj in spogaja najbolj spoštljiv življenjski dogovor znotraj vas. To pripelje harmonijo in rast... zlasti v razmerjih. Ko kaos in konflikt odideta, povabi moč vaše popolnosti, da se vrne domov.

Sij
Rowland prav tako vabi svobodo vaše duše, medtem ko zre globoko v vaše oči. Ko počne to, prepozna resnično svetlobo, ki jo nosite znotraj. On jo nežno in ljubeče povabi, da se vrne v svoj pravi prostor občudovanja. Duša je resnično videna in nujna, da deli svojo posebno nalogo. Vaša esenca ima priložnost, da končno sije. Počutite se obnovljeni in oživljeni. Vaš um, telo in duh združeni skupaj v božanskem plesu.

Razvijanje
Ko olajšate breme prepričanj, ki vam ne služijo več, se bo vaše življenje razvilo v nove in magične poti. Vaše odmevne spremembe... vi napravljate nove izbire. Vaši prijatelji in družina, bodo opazili, da ste nekako drugačni. Mogoče bodo s težavo opisali vaš proces, a čutijo izjemne darove, ki se razvijajo v vašem življenju. Če so radovedni jih povabite, da se vam pridružijo na potovanju proslavljanja celostnosti. Skupaj boste ustvarili ogromen višji skupinski odmev in pomemben vir podpore transformacije drug za drugega.

Moč
Rowland GreatbookVsakdo, ki ima pogum, da živi svoj življenjski namen in sanje, deluje kot zastopnik sveta. To delo je darilo miru in sreče samemu sebi, vašim ljubljenim in vašemu planetu. Vaše življenje je dragoceno... napravite kvanten skok k svobodi in neomejeni moči. Bodite predani svoji lastni rasti. Prevzamite odgovornost za izbire, ki ste jih napravili v življenju. Pojdite na svojo lastno osebno potovanje sedaj in dajte svojemu duhu dovoljenje, da žari!!!

Deborah Rebolledo
Holistični Zdravilec/Svet Popotnik
New York City, Marec 1997