Zdravljeneje Zasvojenosti in Vloga Nemesis

Drum LessonNe glede na to od česa ste zasvojeni, predstavlja obliko ali strukturo, ki so jo ustvarili drugi v družbi. Na podoben način, ko daste ali izgubite dele vaše duše, so pogostokrat “dani” ali “ukradeni” s strani drugih v dužbi. Nobena izmed teh transakcij se ne more zgoditi, razen če verjamete, da je neka druga oseba bolje opremljena, da uporabi vaše darove. Ko se poskušate osvoboditi vaše zasvojenosti je pomembno, da se soočite in imaste pozneje v lasti vašo maščevanje, zato da vstopite v vašo celotno rojstno pravico. Danes vam lahko Rowland Barkley pomaga s tem procesom, tako kot je že pomagal tisočim drugim.

Še Ena Oblika Družbenih Vsadkov

PostojnaDrugi, na katere je to negativno vplivalo v tem ali drugih življenjih, bodo ustvarili situacije, ki bodo povzročile vašo razdvojenost. V nekaterih primerih ste lahko vi ali nek drug prednik naredili enako stvar njim v drugih življenjih. Te energije ponavadi pridejo v obstoj kot vsadki, kateri otežijo, ali celo naredijo nemogoče za vas, da bi dosegli življenje, katerega bi imeli, če bi obdržali svojo rojstno pravico. 

Zelo zanimivo, zasvojenost z drogo je zelo pogosta oblika vsadka v sodobnem svetu. Medtem, ko lahko ima vsaka tableta isto vsebino, kot druge tablete, lahko imajo zelo različen vpliv na posameznike. Nekdo z določeno vrsto družbenega vsadka bo opazil, da postaja zasvojen, medtem, ko drugi tega ne bo opazil. Če ste mogoče že opravili raziskavo o tem, ste lahko ugotovili, da so ljudje, ki so imeli določene vrste aktivnosti v njihovih prejšnjih življenjih ali skozi zgodovino prednikov, lahko zasvojeni z določenimi substancami.

Če razmišljate o družbi, kot o naraščajoči megleni odeji, ki zahteva več in več nadzora, katerega nima pravice uporabljati, potem lahko enostavno vidite, zakaj je zasvojenost z drogo tako koristen vsadek. Na žalost, če trpite z zasvojenostjo, ste mogoče celo verjeli, da vas bo ta droga osvobodila. Danes vam lahko Rowland Barkley pomaga pri osvoboditvi od teh in drugih vsajenih paradoksičnih misli, katere vas tesno zaklepajo v krogu zasvojenosti. 

Razumevanje Nemesis kot varuhinje

Dragon CrystalPomislite na situacijo, kjer sovražite drugo osebo ali skupino do točke, ko bi jim odklonili kakršenkoli tip energije. Zelo zanimivo, celo da jim posvečate pozornost ali jih žalite, jim to daje energijo in moč. Bolj kot ste jezni, enostavnejše je za njih, da pridobijo dostop do vaših posebnih darov. Istočasno boste odrezani od vaših lastnih darov, saj veste da je jeza znak poraza. Na ta način, nemesis ali sovražnik postane varuh moči glede katerih si ne zaupate več, da bi jih lahko vodili ali uporabljali.

Če ste zasvojeni z drogo, je mogoče, da se je proces začel z jezo ali nesprejemanjem neke druge osebe. Ne glede na to ali je bila ta oseba družinski član, učitelj ali bivši prijatelj, ste verjetno želeli odreči svojo dosegljivost ali dovoliti vašim darovom, da koristijo določenim posameznikim. Po drugi strani so vam preprodajalci droge in drugi, ki vas vzpodbujajo, da poskusite drogo, obljubili pot v svobodo. 

Ko enkrat razumete kako delujejo vsadki zasvojenosti v zvezi z vašim porazom, lahko vidite zakaj je potreben dobro izkušen transforacijski šaman, kot je Rowland Barkley, da vam pomaga pri osvoboditvi. Poleg drugih stvari, bo zmožen videti preko vseh škodljivih energij, ki jih je ustvaril vaš lasten um, medtem ko je bil pod vplivom vsadka. On istočasno lahko in vam tudi bo pokazal kako se soočiti s svojim porazom in vzeti nazaj, kar je že od nekdaj vaše.

Barkley MetaphysicianMogoče lahko rečemo, da je potreba po močnejših in močnejših zasvojitvenih substancah pokazatelj, da je celotna človeška zavest prepletena z vsadkom. Do tega je lahko prišlo pri nekem temeljnem spodrsljaju človeštva nekje v preteklosti. Čeprav ta vsadek nima več pradavnega učinkovitega namena, je še vedno zmožen povzročati uničevanje tisočih življenj. Ko lahko vidimo, sama osvoboditev vključuje povračanje nadzora nad prvotnim porazom, zato da pride do osvoboditve od teh substanc.  

Na srečo, lahko delate z Rowland-om Barkley-em in naredite korake, ki so potrebni, da se soočite s svojimi porazi in uživate v živetju svoje rojstne pravice. Ko preidete ta proces, boste ustvarili močno luč v človeški zavesti. Ko drugi enkrat začnejo slediti enaki poti, boste hitro opazili, da sta uživanje droge in vsa škoda, katero je povzročila, enostavno izginila. Na tem mestu, boste videli miljone ljudi z močjo, kateri so končno zmožni živeti srečo in obilje, ki si ga zaslužijo.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore