Preboj! Pridestinacija in Ustvarjanje Svoje Lastne Prihodnosti

BreakthroughČeprav mnoge religije trdijo, da ne obstaja takšna stvar, kot je pridestinacija, vse poskušajo nadzirati vedenje množic z namigovanjem, da obstaja samo izbrana manjšina, ki bo dosegla najvišjo raven razsvetlenja ali duhovno milino. Medtem, ko ti procesi ponavadi katalizirajo posameznike, da počnejo stvari, katere ponavadi ne počno, prav tako ustvarja občutek konca in pridestinacije. Iz tega sledi, ko so celotne kulture hipnotizirane s temi prepričanji, to postopoma vodi v takšen kaos, ki ga izkušamo danes v svetu.

Preko let je Rowland Barkley pomagal mnogim ljudem prekiniti krog kulturne pridestinacije. Za primer, delavnice Tvoj Preboj! so pomemben prvi korak pri osvobajanju od vseh škodljivega programiranja, ki je uničevalo vaše življenje in vam preprečevalo, da bi dosegli srečo. Čeprav ta delavnica traja samo en vikend, bo spremenila vaše življenje za vedno.

Boj za Osvoboditev od Kulturnega Programiranja

Ko začenjate spoznavati, kaj se dogaja vašemu življenju, boste pričeli iskati pot do osvoboditve od destinacije, ki se vam ne prilega, kot posamezniku. Mogoče so vas drugi že imenovali za “smešnega” ali rekli druge stvari z namenom, da bi vas zadržali zaklenjene v vzorce, ki za vas niso več učinkoviti. Mogoče boste celo ugotovili, da vas bo postajanje novodobni iskalec samo izpostavilo na še več podobnega predestinacijskega programiranja, od katerega se tako težko poskušate osvoboditi.

Večina bo ugotovila, da je osvobajanje od verig vnaprej določene usode proces. Potrebovali boste preiti številne ovire, in vsaka izmed njih je bila posebej narejena, da vas zadržuje ujete, kolikor dolgo je le možno. Na srečo, Rowland Barkley pozna vse najboljše metoda za zagotovitev, da nobena oseba ni puščena zadaj v krogu vnaprej določene usode. Ko se udeležite seminarja Tvoj Preboj! boste vstopili v močan proces, kateri bo dobesedno spremenil svet.

Dostopanje do Vaše Pravice, da Ustvarite Boljši Svet

BreakthroughOd trenutka, ko se rodite, je tam vedno nekdo, ki vas uči ali vam pravi, da vzrok in posledica potrebujeta slediti drug drugemu. Ta vrtljaj ustvari celoten vzorec predestinacije, v katero se zaklene celotna družba. Iz tega sledi, da takšen tip togosti na koncu vodi v uničenje od stvari, katere bi drugače bilo enostavno upravljati. Na žalost, to drži za posameznike, kot tudi za družbe, in celotno človeško raso.

V večini primerov razmerja “vzrok in posedica,” ki vodijo vaše življenje, temeljijo na majhnem modelu vseh možnih izidov. Kot primer, celo znanstvenik vam bo povedal, da ne obstaja takšna stvar, kot 100% garancija. Medtem, ko lahko znanstvenik ustvari zakone, ki izgledajo, kot da veljajo v večini razmer, lahko in tudi odkrije nove stvari s katerimi ovrže trenutni svetovni pogled. Kot Einstein, ko se enkrat začnete osvobajati od teh vzorcev, boste zmožni začeti preklapljati vsak in vse izide v nekaj, kar si želite, da se uresniči.  

Ko se učite kako ustvariti vašo lastno realnost, boste kmalu spoznali, da niste bili rojeni, da bi živeli v svetu usode. V bistvu, ko postanete močnejši, boste pomirjeni z vsemi čudežnimi spremembami v vašem življenju. Če vam tisto, kar počnete sedaj neuspe prinesti srečo, je to tu zaradi vzroka, ker si niste povrnili vaših naravnih moči, katere vam pomagajo uspeti.

Ponavadi je lahko ugotovitev, da svet ne operira na osnovi pridestinacij, boleč proces. Danes se mnogi ljudje sprašujejo kako preživeti in biti srečen v kulturnem okolju, ki se uničuje, saj ni dovolj fleksibilen, da bi prilagodil dogodke in realnosti, ki naznanjajo boljše, bolj bogato prihodnost za vsakega človeka. Če želite biti srečni in uspešni je zagotovo čas, da se udeležite delavnice Tvoj Preboj! z Rowland-om Barkley-em. Ko se učite kako dostopati do vaše lastne rojstne pravice, boste prav tako na vaši poti do doseganja celotnega obilja, katero vam je vedno pripadalo.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore