Življenje po Tvoj Preboju!
Ustavitev človeških konfliktov z globoko transformacijo sence

Karma SpiralPo udeležitvi Rowland Barkley-eve delavnice Tvoj Preboj! boste imeli energijo, motivacijo in obnovljeno življenjsko energijo, ki je potrebna, da opravite delo, ki ga potrebujete opraviti, zato da se vrnete na svojo življenjsko pot. V splošnem je zelo pomembno, da naredite tisto kar znate, zato da pomagate drugim zmanjšati konflikte, ki zmanjšujejo srečo, zdravje in obilje. To bo sprožilo razvoj razširjenega pribora spretnosti, kot vam tudi zagotovilo, da ste optimalno usposobljeni za opravljanje takšnega dela. Na srečo vam Rowland ponuja seminarje in delavnice, ki vam bodo pomagali pridobiti takšna orodja. Mogoče ste posebno zainteresirani za osredotočanje na transformacijo globoke sence, kot razširitvijo vašega dela s spreminjanjem telesnih drž.

Razširjanje vaše Tvoj Preboj! transformacije

Global Energy ReferralOsvobajanje vašega celotnega potenciala pogostokrat vključuje istovetenje in integriranje, skritih ali senčnih delov vaše kreativnosti. Zanimivo, da lahko oseba, ki se zaveda določenega kreativnega talenta, še vedno trpi zaradi konfliktov z drugimi v družbi. Iz tega sledi, da mnogi kreativni ljudje še vedno potrebujejo asistenco transov, ki so zbujeni od zunaj, zato da stopijo bolj celostno v svoje naravne talente.

Pomislite na situacijo, kjer uživate v slikanju ali mogoče v igranju glasbenega instrumenta, kot za hobi. Čeprav se zmožni ustvariti zanimive in čudovite skladbe mogoče ne občutite, da je vaše delo dovolj dobro, da bi lahko bilo vaša kariera. V mnogih primerih bo ta notranji konflikt služil samo k povečanju moči energetskih vsadkov, kot tudi ustvaril energetske školjke, ki tratijo koristno energijo in zaloge. Mogoče boste ugotovili, da bo ta konflikt povzročil, da boste izbrali službo, ki je neprijetna ali celo razvili nezaupanje do drugih. Kot lahko vidimo bo napredovanje tega kroga služilo le k potrditvi, da potrebujete potlačiti svoje najbolj silne genialne impulze. Po drugi strani so lahko ti impulzi prav ti, ki jih potrebujete za uspeh na nivoju, ki bo prepoznaven drugim.  

Preko let je Rowland pomagal modnim oblikovalcem, glasbenikom, slikarjem in pisateljem doseči njihov največji kreativni potencial. Ko delate z njim boste koristili od njegove izkušenosti, kot tudi od njegove prisotnosti, ki je podpirajoča in daje upanje. Lahko boste celo ugotovili, da lahko nekatere vaše globoke, temačne nočne more in misli preukvirite v nekaj lepega in družbeno dobrobit.

Pomagati pri osvobajanju drugih

CommunityDanes mnogi ljudje občutijo, da ni nič v tem univerzumu, kar bi jih lahko povzdignilo iz bolezni, revščine in nesrečnosti. Iz tega sledi, da lahko in boste srečali ljudi, ki bodo izvali vaš pogled na življenje, kot tudi zavrnili katerekoli usluge, ki jih predstvaljate ostalim. Preko časa lahko te situacije zmanjšajo vaš občutek moči, kot vas tudi napravijo manj samozavestne. Če razmišljate o teh srečanjih kot namernih napadih pošasti ali demonov boste na žalost izgubili ogromno možnost, da pomagate nekom, ki vas potrebuje. V mnogih primerih bo prepoznavanje in transformiranje senčnih osebnosti in energij ključen element uspeha.

V nekaterih primerih se bo odpor, ki ga vidite v drugih zmanjšal z zmožnostjo predstavitve certifikatov, diplom in drugih priporočil, ki bodo spregovorili v vaše dobro. Če trenutno vadite Reiki ali neko drugo obliko zdravljenja mogoče veste, da lahko prevladovanje certifikatov, ki jih podeljujejo ne-standardni udeleženci, oslabi verodostojnost celotne skupine. Po drugi strani je Rowland Barkley priznan svetovno prepoznan zdravilec, ki je razvijal učno gradivo preko 30 let. In tako, ko prejmete priporočila iz njegove šole ste lahko zagotovljeni, da ste v dobrem slovesu. Redki drugi učitelji vam bodo dali to zelo pomembno in močno prednost.

Creative ImpetusKo enkrat pričnete s procesom povezovanja s svojim lastnim kreativnim virom boste zagotovo opazili, da drugi trpijo od raznoraznih blokad na tem področju. Kot človeško bitje je naravno, da želite poskusiti ublažiti trplenje drugih. Pogosto bodo ljudje, ki so v bolečini zavrnili zdravljenje in tako nadaljevali s hranjenjem kroga konflikta. Na srečo je Rowland ustvaril dodatne serije transformacijskih delavnic, ki vam bodo dale trenining, ki je potreben, da pomagate drugim na takšen način, ki je praktičen in učinkovit. V splošnem vam bo delavnica Transformacija sence pomagala napredovati pri vašem lastnem zdravljenju, kot tudi prispevala k vaši sposobnosti, da pomagate izboljšati življenja drugih.

Copyright © 2009 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.tranceform.org aktiven.

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore