Zdravljenje bolezni z združitvijo osebnosti

Ali imaste godrnjav, protisloven glas v vaši glavi vsakič, ko hrepenite po čokoladni tablici? Če se ustavite in poslušate svoje umske klepete, obstajaja možnost, da boste našli nekaj različnih osebnosti. Medtem, ko novodobna psihiatrija mogoče občuti, da je to normalno vse dokler je vaša osebnost primerno trdna, lahko vsi ti glasovi kjub temu prispevajo k bolezni. V mnogih primerih je Rowland Barkley pomagal drugim doseči izredne ozdravitve enostavno s tem, da jih je usmeril v uglasitev in poslušanje glasu njihove bolezni.

Združena osebnost in zdravilo za škodo

Soul IntegrationPoleg procesa staranja mnogi ljudje verjamejo, da je bolezen del staranja. Medtem, ko ti ljudje mogoče vedo, da lahko čustvena in duhovna travma povzroči veliko sprememb, mogoče ne spoznajo, da kopičenje teh dogodkov prav tako ustvari različne bolezni. Rak je lahko recimo rezultat osebnosti, ki izgleda celostno psihiatru, a je bila v resnici ločena na medsebojno odvisna bitja.

Ko ti deli osebnosti napredujejo skozi čas, bodo na žalost vsi imeli drugačen pogled ali obrazložitve življenskih dogodkov. Sčasoma boste slišali “majhen godrnjav glas” ki se razlikuje od vaše glavne ideje ali namena. Če se počutite zmedeno o tem ali bi ali nebi imeli tablico čokolade je zelo verjetno, da se bo vaše fizično telo ob tem počutilo še celo bolj zmedeno. Med drugimi stvarmi lahko vsak od teh delov pošilja različne in konfliktne živčne in hormonske signale do istih delov vašega telesa. Iz te perspektive lahko jasno sklepamo, da se bodo celice vašega telesa zaradi tega prej obremenile in težje opravljale osnovne funkcije.

Ne glede na katerikoli drugi dejavnik v vašem življenju je integracija osebnosti najbolj pomembna stvar, katero lahko naredite, da zagotovite prihodnosti dobro zdravje. Čeprav imaste že sedaj popolno zdravje, je bistvenega pomena, da se naučite, kako poslušati vašemu notranjemu kramljanju in ponovno združiti katerakoli področja, ki so potrebna učenja. Mogoče boste celo ugotovili, da vas bo že samo prizadevanje za ta proces vodilo po naravni poti do boljšega ravnanja s samim sabo. To lahko vključuje prenehanje kajenja brez opustitvenih simptomov, prehranjevanje z bolj zdravo hrano in vključevanje v program telesne vadbe. 

Pomembno je, da spoznate, da je integracijo osebnosti težje doseči brez nekoga, ki vas bo prvič vodil skozi ta proces. Na srečo, ko se ukvarjate s integracijo delov ob Rowland-ovi prisotnosti, vam bo pomagal združiti vaše dele osebnosti, kot tudi pokazal, kako vzdrževati celostnost. Zagotovo boste presenečeni glede trajnih in koristnih sprememb, ki bodo rezultat te terapije.

Ponovna integracija po pojavu bolezni

Drum ThroneKo se bolezen enkrat naseli lahko postane zelo težko za vas, da posvečate čas in energijo za izolacijo glasu vaše bolezni. Med drugimi stvarmi, ko začne bolezen enkrat prevzemati vaš najmočnejši del osebnosti, bo nemogoče zanikati njeno prisotnost. Istočasno je lahko izgleda poskus dostopanja do tega odtujenega tujega dela podobno kot spoznavanje popolnega neznanca. Na koncu bodo stvari, katere ste se naučili o vašem stanju, samo povzročile, da bo izgledalo kot da vse izvira iz nekega drugega prostora kot od znotraj.

Ko učinkujete z Rowland-om bo on naslovil te probleme s uporabo večih orodij. Čeprav imate mogoče razdrobljeno osebnost bo vseeno zmožen pogledati na vašo esenco na holografskem nivoju. V tem prostoru bo zmožen videti vtis vaše izvorne celostnosti. Od tam bo zmožen videti energetski zapis tistega, kar je povzročilo razdrobljenost in vam jih pomagal ogovoriti.

Poleg tega, da vam bo pomagal zdraviti samo fizično bolezen, vam lahko integracija osebnosti pomaga pri mnogih drugih problemih. Ko ste se enkrat zmožni pribljižati vašemu življenju iz položaja notranje enosti, boste zmožni lažje videti priložnosti za obilje, ljubezen in srečo. To bo brez dvoma prav tako pripevalo k vaši dolgoročni sposobnosti ohranjanja dobrega zdravja.  

Magic FingersČeprav je novodobna medicina dosegla mnogo stvari, zelo malo praktikov koristi prednosti združevanja človekove celotne esence pri procesu boja z boleznijo. Rowlandova izkušenost na tem področju je preko časa ponovno in ponovno pokazala, da je neintegrirana osebnost vzrok bolezni; in za preobrat je zdravilo integracija. Če mislite o sebi kot o kosu v večji človeški zavesti lahko enostavno vidite, kje bo združen jaz koristil celoti. Konec koncev lahko razmišljate o tem zgolj kot o finančnih izrazih in prepoznate, da je dobro zdravje mnogo bolj dobičkonosno kot biti bolan.

Copyright © 2008 Rowland Anton Barkley. Dovoljeno razmnoževanje garantirano, če je članek nespremenjen z  obveznim podatkom Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ter z direktno delujočo funkcijo posredovanja na www.ogunda.com aktiven

Prišel si sem, ker hočeš nekaj spremeniti

Osebno Posvetovanje pri Izvoru Obstoja

Barkley RadiationKo delam z vami v Osebni Seansi sma v direktni konferenci s Fraktalno Matrico, ki ustvarja vidno realnost. Sva v prisotnosti Oriš, katere so moč Narave in pri istem brezčasnem času čisti elementi človeške osebnosti. Vsaka oseba je oživela v podobi Božanstev, nič kaj dosti nazaj, prav zdaj. Reševanje konfliktov Božanstev znotraj vašega globokega jaza prav v tem trenutku je potrebno, da Napravimo Spremembo. Kadar si drznete biti drugačni, tvegajte Osebne Pogovore z Rowland-om Barkley-em

Kliknite tukaj, da se registrirate za močne osebne pogovore