Delavnica: Družinska Karma

To je intenzivna in eksperimentalna tridnevna delavnica, ki spreminja življenje. To je vaša priložnost preobraziti razpršeno energijo, ki se je v vašem življenju izgubila v pozitivna dejanja, s čimer dobite moč za realizacijo svojih načrtov. Vaše življenje bo okrepljeno z zavedanjem, kako podpirate moči narave.

Družinska Karma
R aziskovali in zdravili bomo posledice družinske karme, vzorce obnašanj, ki so nezavedno podedovani na genetski podlagi, pogosto skozi neskončno generacij. Veliko “težav”, ki jih ljudi izkušajo v življenju niso osebne, temveč ponavljajoči se pretekli vzorci. Terapije, ki poskušajo rešiti psihološke težave na osebnostni ravni niso ravno zelo uspešne, to pa zato, ker vzorci niso osebni.

Falling TrainDružinska karma je kot računalniška igra posneta v človeškem telesu, pri čemer pa manjka le zabava. Zabava je izginila iz življenja kot posledica stoletnega pogojevanja, tj. gradnje zidov okoli našega kreativnega potenciala, pogosto v obliki negativnih sugestij, kot recimo “Nisem dovolj dober” ali “Težko je služiti denar” ali “Žrtvujem se bolj kot ti.”

Na tej delavnici boste imeli priložnost povrniti si sposobnost izbrati, s katerimi frekvencami univerzalnih energij se morate povezati, da delajo v vašo korist To se doseže z direktno izkušnjo polarnosti Odujev, ki so prvotne energije, preden se je ustvarila katera koli družinska karma. Zavedanje teh energij omogoči hitro razrešitev družinske karme tj. sten, ki so omejevale vaše ugodje v igri življenja.

Dinamično prevzorčenje
Rowland DoubledrumRowland Barkley dela z enkratno metodo, ki jo je razvil v večletnih izkušnjah pri skupinskih sistemih zdravljenja: dinamičnega prevzorčenja. Ta metoda nam omogoča hitro izdelavo načrta dinamike katere koli skupine ali sistema oziroma spomin na kar koli kar obstaja ali kar bo obstajalo.

To se doseže s sestavljanjem skupine, ki predstavlja dogodek, ki ga obdelujemo tukaj in zdaj v fraktalni obliki. Metoda je učinkovita za razumevanje tega, kako so sile narave medsebojno povezane, kako čustva telesnih organov sodelujejo, izvorov katere koli bolezni in pravi vzrok katerega koli poslovnega neuspeha in kako ga spremeniti. S to metodo je mogoče na novo sestaviti “izgubljeno” znanje katere koli tehnike ali preteklih dogodkov. Dejansko je edina omejitev le pomanjkanje domišljije skupinskega vodje in tudi to pomanjkanje se da odpraviti s to metodo.